GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Arriba la 3a edició de la Trobada Nacional de Bandes de Cornetes i Tambors a Castellvell

El pròxim 16 de març es podrà gaudir de la interpretació de marxes cofrades de Setmana Santa per part de les bandes convidades
Les imatges de la Trobada de Bandes de Cornetes i Tambors 2018 a Castellvell del Camp. | Gerard Martí

 

El pròxim dissabte 16 de març tindrà lloc la 3a edició de la Trobada de Bandes de Cornetes i Tambors a Castellvell del Camp. Ja convertida en una singular tradició després de l'èxit acollit en les dues edicions passades. Un any més, la Banda de Cornetas y Tambores sones de Pasión de Reus, amb el suport de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, organitza aquest certamen perquè tots aquells fanàtics de la Setmana Santa i dels seus sons més tradicionals puguin gaudir d'una jornada realment estremidora. 

 

Aquesta edició, les bandes convidades són la Banda de CC y TT San Luis Bertrán, de Valencia; la Banda de CC y TT Descendimiento, de Requena; l'Agrupació musical Virgen del Consuelo, d'El Vendrell; la Banda de Timbals La Presa de Jesús, de Tarragona; i la Banda de CC y TT Verónica, de Reus.

 

La trobada començarà a les 17.30 hores de la tarda a la pista poliesportiva de Castellvell del Camp. Una vegada totes les bandes es trobin allà, es donarà el tret d'inici a un passacarrer pel municipi en la que totes les bandes convidades oferiran la seva música als assistents, la qual s'encarregarà, un any més, de trencar el silenci regnant. Cada banda oferirà als assistents quatre marxes cofrades de Setmana Santa.

 

El tret d'inici de la Setmana Santa

La Trobada de Bandes de Cornetes i Tambors de Castellvell del Camp és considerada un tret de sortida a la Setmana Santa. Les bandes que, d'altra banda, també desfilaran durant la Setmana Santa d'enguany, oferiran una jornada i un espectacle que endinsarà a tots els assistents en l'esperat ambient de Setmana Santa. Silenci, sentiments i el so dels tambors i les cornetes serà el que ompli els carrers del municipi del Baix Camp, de Castellvell.