La llibreria Galatea de Reus organitza un vermut literari a la terrassa de la Casa Navàs

L'aforament serà limitat i és imprescindible realitzar una reserva de plaça
El vermut literari anirà a càrrec de l'escriptora reusenca Coia Valls | Laia Solanellas

El dissabte 3 d'octubre a les 13.00 hores, la llibreria Galatea de Reus organitza un vermut literari amb l'escriptor Martí Gironell, que presentarà ‘Paraula de jueu’ a la terrassa de la Casa Navàs.

‘Paraula de jueu’ és l'esperada continuació de ‘El pont dels jueus’, una de les novel·les històriques més venudes en català. Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester, una noia cristiana que treballa entre l’hospital de l’Almoina de Barcelona i el call jueu.

En aquesta història, el mestre d’obres Pere Baró rep l’encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l’ha destruït i posa en risc l’expansió i la posició comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s’aturaran per causes que es veurà abocat a investigar. 

A través de l’Ester i el Kim veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle XIV.

Full de presentació del vermut literari amb Martí Gironell | Galatea Llibres

El vermut literari anirà a càrrec de l'escriptora reusenca Coia Valls i durant l'esdeveniment es servirà vermut Miró.

L'aforament de l’acte serà limitat, per tant és imprescindible realitzar la reserva de la plaça enviant un email a — informacio@galateallibres.com —. L’organització prega als assistents màxima puntualitat i moltes ganes de gaudir de la bona literatura.

"Agenda: El Circus Universal arriba a Cunit amb 'Etheria'!" "La Fundació Pinnae lliura els diplomes als projectes d'Impuls Social pel Territori!"