GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

'Zero andròmines al carrer', la nova campanya de conscienciació cívica de Roda de Berà

La prova pilot es posarà en marxa el dia 20 de maig al barri de l'Eixample
La campanya 'Zero andròmines al carrer' s'impulsarà a un barri de Roda de Berà | Cedida

L'abocament de residus a la via pública és un dels principals problemes presents en molts municipis. Alguns han posat en marxa campanyes de conscienciació cívica, per tal d'aconseguir reduir el màxim possible aquesta situació. Aquest és el cas de Roda de Berà, que avui, 20 de maig, engega la prova pilot de la campanya 'Zero andròmines al carrer' amb la idea de col·laborar en la reducció d'abocaments innecessaris als carrers del municipi.

 

Durant els últims mesos ha augmentat l'abandonament de residus com mobles, estris vells, matalassos, somiers, electrodomèstics, etc. El gran volum d'aquests és la principal causa, ja que la dificultat de transport dels mateixos fa que no siguin duts a la deixalleria. Aquest fet comporta actuacions incíviques que volen ser absoltes amb campanyes com la que es posa en marxa avui a Roda de Berà.

 

'Zero andròmines al carrer' pretén evitar aquesta situació, oferint la recollida a domicili d'aquest tipus de residus. En primera instància es realitzarà una prova pilot per veure l'acollida de la mateixa per part dels habitants del municipi, així com els resultats obtinguts. El barri de l'Eixample serà qui la posi en marxa la campanya impulsada per l'Ajuntament del municipi, el qual espera aconseguir una elevada participació ciutadana.

 

Serà necessari sol·licitar la recollida d'andròmines prèviament

Els carrers a on es realitzarà la recollida a domicili seran el Narcís Monturiol, Beethoven, Àngel Guimerà, Ignasi Iglesias, Doctor Castro, Mercadé, Joan Maragall, Pau Casals, Antoni Gaudí, Pedrera, Goya, Sant Miquel, J.S. Bach, Meritxell, Dr. Fleming, Pompeu Fabra, Mirador de Berà, a les places Estel i Olímpics, a avinguda de l’Avenc i al passatge Expo.

 

Si esteu interessats en sol·licitar aquest servei haureu de trucar al telèfon 977 348 715 de dilluns a divendres, en horari de 9.00 a 14.00 hores. Els dies de recollida seran el diumenge a partir de les 20.00 hores del vespre i el dilluns de 7.00 a 14.00 hores. Així doncs, aquells qui hagin sol·licitat la recollida hauran de dipositar les seves andròmines al carrer perquè la Brigada Municipal les reculli. Cal destacar que no es faràn càrrec de productes tòxics o inflamables.