Zona Fitness, l'únic gimnàs de Torredembarra que ofereix electroestimulació

Aquesta tecnologia emergent ajuda a tractar contraccions musculars mitjançant impulsos elèctrics
L'electroestimulació us permetrà fer 20 minuts d'exercici a la setmana i que ja siguin suficients. | Cedida
 

L'electroestimulació, una nova tècnica que consisteix a generar contraccions musculars a través d'impulsos elèctrics per tal d'obtenir uns resultats similars als que genera la realització d'exercici físic. Consisteix a adaptar un dispositiu al cos de la persona que aplica elèctrodes a la pell que permeten l'estimulació. Aquesta estimulació es tradueix en contracció muscular, la qual ve ordenada des del sistema nerviós central. Una actitud similar a la que el nostre cos té quan realitza determinat exercici físic.

 

És molt important conèixer aquesta tecnologia abans d'aplicar-la, ja que fer-ne un mal ús pot tenir efectes negatius sobre el cos de qui l'utilitza. Per això es recomana acudir a gimnasos, on els monitors i professionals t'aconsellaran i et guiaran per a utilitzar-la de manera correcta. El principal problema que es presenta és la carència d'aquesta tecnologia en la totalitat dels gimnasos. Per sort, això no és un problema pels torrencs i torrenques. 

 

Zona Fitness Torredembarra compta amb professionals coneixedors d'aquesta tecnologia

El gimnàs torrenc és un dels únics que utilitza l'electroestimulació dins de la demarcació de Tarragona. Aquesta permet entrenar tot el cos alhora i, a més, s'adapta a les necessitats de cada persona, oferint així el grau d'intensitat necessari en cada cas. La seva rapidesa en l'obtenció de resultats i l'efectivitat pròpia d'una tecnologia similar és el que ha dut a nombrosos usuaris a acudir a Zona Fitness Torredembarra requerint aquests serveis.

Zona Fitness disposa de la nova tecnologia en electroestimulació | Cedida

 

La tonificació muscular i el complement de l'exercici esportiu són les dues principals aplicacions que demanden els usuaris. No obstant això, també és utilitzada per a tractar problemes de salut com programes de rehabilitació o problemes d'esquena. En el primer cas, pot servir per a treballar la musculatura en cas que sigui necessari fer repòs i no es pugui treballar la massa muscular de manera quotidiana. També per a reduir el desequilibri entre músculs, és a dir, per a evitar que alguns siguin molt forts i altres molt dèbils. Per últim, quan ens hem recuperat d'una lesió de manera recent, fer molt exercici físic no és aconsellable, per això es pot combinar amb l'electroestimulació.

 

A Zona Fitness Torredembarra, la unió de professionals experts en aquesta nova tècnica amb la presència dels dispositius que requereix, resulta possible gaudir dels efectes positius que l'electroestimulació pot tenir en el nostre cos.

"AGENDA: La Salle Torreforta obre les seves portes per mostrar el seu programa educatiu" "AGENDA: Descomptes espectaculars en primeres marques de cotxes a la Fira KM.0 a Reus!"