EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Zona Fitness Torredembarra t'ajuda a posar-te a punt per l'estiu

El gimnàs torrenc et proposa els millors exercicis per reduir el greix de la zona abdominal
Zona Fitness Torredembarra compta amb diverses sales d'exercicis | zonafitness.cat

Arriba l'estiu i, amb ell, les hores sota el sol a la platja o a la piscina. És l'època de l'any en la que menys roba portem i, és per això, que a tots ens agrada lluir d'un ventre pla. Per aquest motiu, els mesos previs a la temporada, són els que dediquem a anar al gimnàs, fer exercici i cuidar la nostra dieta per tal de no guanyar uns quilos de més. Però, el cert és que l'acompanyament de professionals del sector en aquest procés resultarà clau en l'obtenció de resultats.

 

Zona Fitness Torredembarra compta amb una àmplia oferta d'assessorament esportiu i de salut per tal d'ajudar a posar-te a punt per a l'estiu, així com a mantenir el teu cos la resta de l'any. Per això, t'ofereix una oferta des de tan sols 36 euros al mes per tal que posis el teu cos a punt. El gimnàs torrenc compta amb diversos espais, perfectament adequats als exercicis practicats per tal d'oferir un servei complet i de qualitat a tots els seus socis. Sala de cardio, sala de musculació o, fins i tot, entrenadors personals al teu servei.

Una de les classes dirigides que es poden realitzar al gimnàs Zona Fitness de Torredembarra | Cedida

 

Una bona nutrició és molt important per la salut

Paral·lelament a la pràctica d'exercici, adquirir uns bons hàbits d'alimentació resulta primordial en l'obtenció de resultats físics i de salut pel nostre cos, potenciant el gaudiment d'un major benestar mental. Donada la importància del factor de l'alimentació, Zona Fitness Torredembarra compta amb especialistes de la nutrició i dietètica per tal d'ajudar-te a complementar de manera correcta el teu exercici físic amb els hàbits alimentaris adients. 

 

Cal destacar que aquesta pràctica t'ajudarà a reduir diverses malalties que poden aparèixer com a conseqüència de les males pràctiques nutricionals, com per exemple els nivells elevats de colesterol, la hipertensió o la gastritis, entre d'altres. Així doncs, juntament amb l'exercici corresponent, combatràs no només el volum del teu ventre, sinó també la teva salut.

 

Aconsegueix reduir el greix de la teva zona abdominal amb l'ajuda dels professionals de l'esport de Zona Fitness Torredembarra i a gaudir d'un estiu de deu!

Aquest estiu podreu presumir de ventre pla | BitPadres

 

FITXA TÈCNICA

Carrer Capella, 3, Torredembarra 

Telf. 977 64 56 26

Mail. info@zonafitness.cat