Roda de premsa de la Unió de Botiguers de l'Espluga de Francolí

Els comerços de l'Espluga de Francolí repartiran 700 regals durant la campanya de Nadal

Es farà mitjançant el joc de l'amic invisible

La Unió de Botiguers i Empreses de l'Espluga de Francolí ha iniciat una campanya per dinamitzar les vendes als establiments locals durant les festes de Nadal. Enguany, un total de 35 comerços i empreses s'han adherit a la iniciativa, i es repartiran 700 obsequis entre els clients.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquest sentit, a causa de l'èxit de l'any pàssat, la UBE segueix apostant pel joc de l'amic invisible i cada establiment tindrà al seu comerç un arbre de Nadal amb targetes penjades. Cada client en podrà agafar una i hi podrà trobar bons desitjos o un premi que haurà de recollir en un altre comerç del poble. Per la seva banda, el premi podrà ser un regal del mateix establiment o un val de descompte. Segons Albert Amigó, el president de la UBE, «la campanya pretén aconseguir una rotació dels clients per tots els establiments del municipi i premiar els veïns que aposten pel comerç local».

Per altra banda, les diferents botigues espluguines enguany tenen elements d'il·luminació nadalenca comuns en els seus aparadors i el dia 29 de desembre hi haurà animació musical pels carrers del centre per animar les vendes. També es podrà gaudir de l'espectacle itinerant 'Les històries de Nadal, cançons, rondalles i jocs temàtics' des de les 11.00 h fins a les 13.00 h del migdia.