Arriba el Vermut Musical de Montblanc, una exitosa activitat en el marc del Carnaval

Aquesta tercera edició, organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, se celebrarà a la plaça de Sant Miquel el dissabte dia 2 de febrer
Imatge de la darrera edició del Vermut Musical de Montblanc. | Cedida

 

Arriba un dels actes més exitosos del Carnaval de la capital de la Conca de Barberà. Aquest dissabte dia 2 de març, tindrà lloc un any més el Vermut Musical, organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) i que enguany arriba a la seva tercera edició.

L'esdeveniment es va estrenar fa dos anys, també per Carnestoltes, i va ser un èxit absolut. Aquesta tercera edició repeteix format i lloc, celebrant-se a la plaça de Sant Miquel, situada al cor del nucli històric i patrimonial de la vila. L'associació comercial montblanquina, que agrupa a una setantena d'establiments de proximitat, continua així amb les nombroses accions de promoció del centre comercial que fa al llarg de tot l'any.

El Vermut Musical és obert a tothom i començarà a les 11.30 hores tot coincidint amb l'arribada de Ses Majestats el Rei i la Reina del Carnaval i el seu seguici, que passaran per la plaça. L’acte estarà amenitzat pel Dj Fiky.

Es preveu servir més d'un miler de racions

Tots els ciutadans estan convidats a la tradicional beguda amb patates de xurreria, que hauran de bescanviar pels vals gratuïts que els establiments comercials associats reparteixen fins aquest divendres, amb la compra als seus clients. Es preveu servir 1.300 racions.

Des de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, la seva secretària, Victòria Mateu ha explicat que «l'èxit de les dues anteriors edicions, que esperem repetir aquest dissabte, avalen que el Vermut Musical ja forma part de la festa montblanquina del Carnestoltes».

En aquest sentit, Victòria Mateu ha assegurat que «n'estem molt satisfets, perquè justament la intenció de la Unió de Botiguers en organitzar-la és donar suport a aquesta tradició i contribuir a crear encara més ambient als carrers del centre comercial de Montblanc».

Per últim, la secretària de la UBCM ha posat de manifest que «un cop més, des de les nostres botigues es premia la fidelitat dels clients, tot oferint-los vals gratuïts de degustació pel vermut».

El cartell del Carnaval de la UBCM

Com ja es va fer l’any passat i per tal de promocionar l'activitat i especialment per a l'ocasió, la UBCM ha fet una adaptació del cartell d'enguany de les festes de Carnaval montblanquines, on apareixen alguns dels regidors de l’Ajuntament i l'alcalde de Montblanc. Un cartell que ja s'està penjant als establiments associats. A banda i com ja és habitual, també es fa difusió del Vermut Musical mitjançant les xarxes socials de la UBCM.

"AGENDA: Ovelles Esgarriades celebra els 25 anys amb una calçotada popular" "Els carrers afectats per obres a Montblanc aquestes setmanes"