Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Salou es prepara per a l'arribada dels Reis Mags en vaixell

Després de rebre la clau del municipi els tres reis mags començaran la Cavalcada
Imatge de l'arribada dels Reis a Salou | TarragonaDigital.com

 

Els tres Reis Mags d'Orient arribaran a Salou per mar tocant terra a l’Espigó del Moll, al Port Esportiu. A les sis de la tarda Melcior, Gaspar i Baltasar com, ja és tradició, arribaran a Salou on tots els infants del municipi els hi donaran la benvinguda. Enguany arribaran a les sis de la tarda i posteriorment l'alcalde els hi donarà la clau de Salou, per poder així repartir els regals que els més petits han demanat.

 

Els Reis Mags arriben a Salou

Els Reis Mags d'Orient arribaran en vaixell a Salou a les sis de la tarda del pròxim dissabte 5 de gener, com a tots els pobles de Catalunya. Un cop desembarcats l'alcalde del municipi, Pere Granados, juntament amb altes membres del consistori de Salou, entregaran les clau del poble als tres reis mags. Un cop hagi finalitzat l'entrega de claus, començarà la cavalcada dels reis pels carrers de Salou.

 

Imatge de la Cavalcada dels Reis Mags a Salou l'any 2014 | TarragonaDigital.com

 

L'alcalde de Salou entregarà les claus

La Cavalcada de Reis de Salou començarà al carrer Barcelona i seguirà per Via Roma, el carrer Ciutat de Reus, per Via Aurèlia i fins a arribar, com a novetat enguany al Centre Cultural Torre Vella. Des de l'Ajuntament de Salou han volgut apostar pel Centre Cultural Torre Vella com una parada més dels reis mags per donar-li un valor afegit a la cavalcada. 

 

La Torre Vella nova parada de la cavalcada

Una altra novetat d'aquest any és que en el moment de realitzar la tradicional entrega de les claus de la ciutat als tres reis mags, es projectarà una imatge virtual que simularà la clau de Salou. Seguidament el Grup Esplai de Salou representarà l'obra teatral més típica de les festes de Nadal, Els Pastorets. En acabar aquests actes, es durà a terme la tradicional entrega de regals als nens i nenes de Salou. 

 

D'altra banda, aquest cap de setmana serà l'últim que el Parc de Nadal de Salou estarà obert, ja que tancarà les seves portes dissabte 5 de gener. El parc sota el nom Espai Xic'S, se situa al Pavelló d'Esports de Salou i es poden trobar tota mena d'activitats com inflables, tallers i altres activitats pels infants.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris