Pla general d'un mobile home del càmping la Torre del Sol, a Mont-roig del Camp (Baix Camp),

Set càmpings tarragonins, reconeguts com els millors d'Europa per l'ANWB i l'ADAC

La demarcació es referma, un any més, com a destinació campista líder en un 2020 que ha estat «el pitjor de la història»

Fins a set establiments de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona —Unique Camping Destination—, han estat reconeguts com els millors càmpings de tot Europa per dues associacions referents al sector, l’ANWB, dels Països Baixos, i l’ADAC, d’Alemanya. Precisament, cinc dels set càmpings tarragonins han estat premiats, alhora, per les dues entitats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Enguany, els reconeixements atorgats per l’ANWB, l’associació automobilística de referència a Holanda, han estat per l’Alannia Els Prats Camping & Resort, el Playa Montroig Camping & Resort i el Càmping La Torre del Sol, tots tres a Mont-roig del Camp; així com el Càmping & Resort Sangulí de Salou, el Camping Tamarit Beach Resort i el Càmping Stel de Roda de Berà.

A més, sis establiments també han estat premiats amb el Superplätze 2021, una de les majors distincions del sector campista, un premi atorgat per la guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), l’associació automobilística germana de referència i la més gran d’Europa, amb 20 milions de membres. Enguany, els càmpings tarragonins distingits amb aquest guardó han estat l'Alannia Els Prats Camping & Resort, el Playa Montroig Camping & Resorts i el Càmping La Torre del Sol, a Mont-roig; a més del Cámping El Templo del Sol, de l’Hospitalet de l’Infant, el Càmping & Resort Sangulí de Salou i el Camping Tamarit Beach Resort.

«El pitjor any de la nostra història»

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, s’ha mostrat molt satisfets pels reconeixements rebuts i ha explicat que «sense cap mena de dubte el 2020 ha estat el pitjor any per al sector campista en la nostra història, però aquests premis ens confirmen que els campistes europeus segueixen confiant en la nostra destinació i, tan aviat com la pandèmia els deixi, tornaran a visitar-nos». Antón també ha volgut recordar que «aquest 2021 tampoc serà fàcil, però continuar tenint diversos càmpings guardonats, any rere any, com els millors d’Europa, ens posiciona com a destinació líder i, a més, farem promoció i tot el que calgui perquè puguem tenir la millor temporada possible».