El semàfor del 10 de setembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Dolors Sardà
Regidora d'Esenyament de Reus (PDeCAT)

L'ajuntament de Reus ha realitzat treballs de manteniment a totes les escoles públiques de primària i a les escoles bressol municipals durant l'estiu. Les obres s'han basat principalment en la neteja dels patis, jardins i treballs de pintura exterior i interior dels edificis. És important que les instal·lacions on els alumnes hauran de passar tantes hores a partir de dimecres estiguin en bones condicions de manteniment i aquí, la regidoria d'Ensenyament de Reus realitza una bona tasca, any rere any.

 
Modesto Pallejà
expresident de l'AV de la Plaça 1 de maig de Torreforta

Els veïns de la Plaça Primer de Maig de Torreforta s'han quedat sense festes per un problema intern de l'associació que no ha permès que l'ajuntament hagi pogut atorgar els permis d'ocupació de via pública pertinents per a realitzar les activitats. Polèmiques internes entre el president de l'associació Eloy Rivero i l'expresident, Modesto Pallejà han provocat aquest fet que ha deixat el barri sense festes. Les associacions de veïns han de fer una gestió positiva pels barris i els personalismes i problemes interns de les juntes veïnals no haurien de repercutir negativament en el barri com ha passat aquest cop.

 
Xavier Minguillón
Pastor tarragoní, resident a Santes Creus

Xavier Minguillón va fer un gir radical a la seva vida fa un any i mig i va marxar a viure a Santes Creus per fer de pastor. Va començar amb sis cabres de Rasquera, una espècie en perill d'extinció, i ara mateix ja té un ramat de 200 cabres que cria amb filosofia sostenible, ecològica i respectuosa i que a més realitzen una tasca magnífica de neteja del sotabosc, crean tallafocs naturals que contribueixen a la prevenció d'incendis.