El semàfor del 18 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Gerard Solé
Regidor d'Hisenda de Roda de Berà (Tria Roda)

Roda de Berà ha recollit prop de 200 propostes per incorporar als pressupostos participatius de 2020. La ciutadania rodenca s'ha implicat molt en el procés i haura s'hauràn de votar les propostes per saber quines seran les més recolzades per gaudir de part dels 128.000 euros que hi ha previstos per executar-les.

 
Isaac Albesa
Director artístic del Festival Accents

El Festival Accents comença la part forta de la seva programació aquest cap de setmana amb tres concerts a Reus, Mont-roig del Camp i Cambrils. L'Accents s'ha consolidat com un festival de música que busca apropar a diversos escenaris del Camp de Tarragona la música d'autor i els projectes musicals més personals i que d'altra manera costaria veure a casa nostra.

 
Mireia Mercadé
Autora del llibre 'Rellotges de sol a la demarcació de Tarragona'

Mercadé ha publicat un llibre-recull de pràcticament tots els rellotges de sol que hi ha a la província de Tarragona, més de 350. Amb el suport de la Diputació de Tarragona, que ha editat el llibre, Mercadé ha treballat en el projecte durant uns quants anys, recopliant tota la informació relativa a aquests elements tan habituals en esglésies, masies i altres edificacions.