El semàfor del 20 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Montse Castellarnau
Portaveu d'Alternativa Altafulla

Alternativa Altafulla (AA) emetia aquest dilluns un comunicat públic carregant a l’EINA la responsabilitat del cas de l’Escola d’Adults. Cert és que els republicans van gestionar la regidoria d’Educació durant alguns anys fins a la seva sortida del govern, però des de 2016, les competències al respecte eren d'Alternativa Altafulla, que és qui tenia la màxima responsabilitat del govern municipal. No val ara, després d’anys d’advertències des d’intervenció de l’Ajuntament, que el grup liderat per Montse Castellarnau s’espolsi la responsabilitat, a la vegada que per responsabilitat i experiència de gestió, seria bo que abaixés el to i l’agressivitat contra el nou govern perquè si dinamiten tots els ponts de confiança, qui hi perd és Altafulla.

 
Rubén Folgado
President de l'AEQT

Rubén Folgado ha estat escollit nou president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona pels pròxims tres anys. Folgado, que és director tècnic de Messer Ibèrica des de 2003, substitueix en el càrrec a Jaume Sariol. El mandat de Folgado vindrà determinat pel nou pla estratègic de l'associació ja que l'actual acaba l'any 2020.

 
Alba Vergés
Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya (ERC)

Malestar a Tortosa per la nova organització de l'assistència de primària a la ciutat que ha posat en marxa el Departament de Salut de la Generalitat. Segons l'alcaldessa, Meritxell Roigé i els alcaldes pedanis, es perden entre 5 i 7 hores d'assistència setmanals als consultoris, la qual cosa, asseguren des de la capital ebrenca, ja provoca col·lapses.

"El semàfor del 19 de novembre de 2019" "El semàfor del 18 de novembre de 2019"