VÍDEOS: La pluja torna a deixar inundacions i problemes a l'Ebre i Tarragona

Les previsions s'han acabat complint i s'han acumulat grans quantitats d'aigua a la demarcació, especialment a les Terres de l'Ebre

La pluja ha tornat a inundar els carrers i carreteres.
La pluja ha tornat a inundar els carrers i carreteres. | X
15 de setembre del 2023
Actualitzat a les 16:58h
S'esperava que aquest divendres, 15 de setembre, fos molt plujós i així ha estat. Mentre les Terres de l'Ebre encara es recuperen de les greus inundacions en l'últim episodi de pluges intenses, aquest divendres han vist com han tornat a ser el territori més afectat.

El Montsià ha estat la primera zona on s'han deixat notar els efectes de l'aigua acumulada. A primera hora del migdia, la carretera N-340 ha quedat tallada per les inundacions i no ha estat reoberta fins a dues hores més tard.
 
El BaixEbre ha concentrat el 57% de les trucades, però el BaixCamp, el Tarragonès i el Montsià també han necessitat ajuda dels serveis d'emergències per afectacions causades per la pluja.

Tarragona i l'Ebre tornen a inundar-se


La ciutat de Tarragona, que tot just aquest divendres arrancava oficialment els actes de SantaTecla, ha hagut de reformularl'agenda per les pluges. A més a més, les inundacions han fet acte de presència en diferents punts de la ciutat.

A l'N-340, a l'altura dels barris de Ponent, s'ha hagut de tallar la carretera per l'aigua acumulada a la zona d'Icomar o el Tanatori. En altres punts de la demarcació, com a Miami Platja o Reus, l'aigua també ha dificultat la circulació de vehicles i vianants.

A les Terres de l'Ebre, les precipitacions han tornat a deixar gransquantitats d'aigua acumulades. L'Ampolla, Amposta, Deltebre, l'Ametlla de Mar,..., en la majoria de poblacions els bombers han hagut d'actuar per incidències provocades per la pluja.