1 de 10
L'HOSPITALET DE L'INFANT

La Festa Rociera arriba aquest cap de setmana a l'Hospitalet de l'Infant

La cita, que s'allargarà de divendres a diumenge, se celebrarà a plaça dels Pins

Imatge d'arxiu de la Feria Rociera de l'Hospitalet de l'Infant. | Cedida
per TarragonaDigital, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 30 de maig de 2023 a les 16:40 |
La plaça dels Pins de l'Hospitalet de l'Infant acollirà aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, la Feria Rociera. L'esdeveniment està organitzat per l'Associació Rociera de l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de l'Ajuntament. La inauguració serà aquest divendres, a les 21 hores, i la festa s'allargarà fins al diumenge, a les 22 hores.

Segons ha explicat l'entitat organitzadora en un comunicat, "es tracta d'una festa adreçada a tothom, tant als socis i sòcies de l'entitat organitzadora, que disposaran d'una desena casetes al recinte, com als que no en formen part. La idea és que la puguin gaudir totes les persones, de totes les edats".

 

Un programa ple d'activitats

Per aquest motiu, el programa d'actes inclou actuacions de diversos grups de música de sevillanes i de flamenc de la demarcació de Tarragona, com Tacons i Tabals, Arenas del camino, Son del Sur, Retales, De Duende, Taconcitos y compañía o Nuevos aires de Miami.

Així mateix, també hi haurà inflables, atraccions de fira, un espectacle de màgia i humor amb Daniel Espín per als infants, una missa rociera amb el Coro Rociero de l'Hospitalet de l'Infant, i un espectacle eqüestre de l'Escola d'Equitació Manuel Villamayor.


A més, hi haurà servei de bar i restauració a càrrec dels establiments Single Fin, Topolino i Doña Marta. Podeu consultar el programa d'actes al detall, clicant en aquest enllaç.
Participació