Se'n van de compres per Tarragona amb la targeta d'una persona morta

Els arrestats, que actuaven en diversos municipis del Camp de Tarragona, van estafar gairebé 4.500 euros

Els Mossos van detenir els suposats estafadors a la Pobla de Mafumet.
Els Mossos van detenir els suposats estafadors a la Pobla de Mafumet. | Mossos d'Esquadra
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 12:58h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns quatre persones a la Pobla de Mafumet com a presumptes autors d'un delicte continuat d'estafa, per haver efectuat compres valorades en més de 4.000 euros amb una targeta bancària d'una persona difunta. Els arrestats, segons ha explicat la policia catalana, tenen entre 20 i 37 anys.

La investigació del cas va començar després que la filla de la persona morta denunciés que s'havien fet diversos càrrecs bancaris en una de les targetes que encara estava activa. Els agents van fer el seguiment de l'activitat de la targeta i van aconseguir localitzar els suposats autor de l'estafa a la Pobla de Mafumet.
 

Gairebé 4.500 euros en compres

Els presumpte estafadors, que actuaven en diferents municipis del Camp de Tarragona, van gastar fins a 4.430 euros en establiments de restauració, centres d'estètica, hoteleria i electrònica. Així mateix, també van contractar diversos serveis que van deixar sense pagar.

El passat dilluns, els investigadors van localitzar els quatre estafadors a la Pobla de Mafumet i els van detenir. Aquest dimarts, els arrestats van passar a disposició judicial. La investigació continua oberta per esclarir com van aconseguir la targeta bancària i la seva possible implicació en fets similars.