El comerç està de festa: la Shopping Night del Vendrell compleix 10 anys

Els descomptes i les ofertes vindran acompanyades de música en viu, tallers i activitats per als més petits

31 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:05h
Una anterior edició de la Shopping Night del Vendrell.
Una anterior edició de la Shopping Night del Vendrell. | CIT del Vendrell
La Shopping Night del Vendrell celebra aquest dissabte 3 de juny la seva desena edició. La festa del comerç vendrellenc es va estrenar el 2013, amb un gran èxit de participació, i s'ha anat consolidant al llarg d'una dècada en què només va faltar a la cita, per causes evidents, el 2020.

Per commemorar l'efemèride, la temàtica d'aquest 2023 serà els aniversaris, i els carrers del centre ja mostren decoracions relacionades amb això. El president del Comerç del Vendrell, Salva Rodríguez, ha recordat que les botigues estaran obertes "fins a la mitjanit" i oferiran descomptes i oportunitats.

Ambient festiu

Com és habitual, els carrers i places mostraran un ambient molt festiu, amb actuacions de música repartides en diferents espais, tallers, activitats infantils i inflables. A dos quarts d'una hi haurà una festa final a la plaça del Tívoli amb diversos DJ.

Totes les persones que comprin a les botigues adherides al CIT tindran un regal, que podran recollir a la carpa que l'associació de comerciants tindrà al carrer del Doctor Robert.