Cita amb els vehicles americans de totes les èpoques a Calafell

Arriba la tercera edició de la '98 Octans Party'

Els cotxes americans seran protagonistes de nou a Calafell.
Els cotxes americans seran protagonistes de nou a Calafell. | Ajuntament de Calafell
Redacció / M.G.
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:33h
Calafell acull aquest cap de setmana la tercera edició de la '98 Octans Party', una trobada de cotxes americans de totes les èpoques. Tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juny a l'esplanada que hi ha al davant de la Creu Roja. Allà s'exposaran i es faran exhibicions de vehicles clàssics que van del 1930 al 1970, com ara Hot Rods, Customs o Muscle Cars.

També es podran admirar motocicletes i models més actuals que són hereus de les marques antigues. Un mercat de productes relacionats amb el motor i diferents actuacions de música en directe completaran una oferta que és gratuïta per a tots els públics. L'exposició de vehicles serà el dissabte i el diumenge de les 10.00 a les 19.00 hores.

Els concerts es faran al Mercat Vell. El divendres, a les 22.00 hores, actuaran els Black Cats i ¡Hey Canallas!. El dissabte a les 13.30 hores serà el torn dels malaguenys Hick Raiders, mentre que a les deu del vespre actuaran Six in Town i Ric Arlandi. Finalment, el diumenge serà el torn de la Perra Blanco a les 13.30 hores.