1 de 10
Successos

VÍDEO: S'enfonsa un vaixell pesquer al port de Tarragona

Els serveis d'emergències han treballat en un altre incident al Port de Tarragona aquesta matinada

Imatge del vaixell que s'ha enfonsat al Port de Tarragona. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 5 de juny de 2023 a les 09:39 |
Gran ensurt a última hora d'aquest diumenge, 4 de juny, al Port de Tarragona. Un vaixell pesquer es va enfonsar al port de pesca, a la zona de la Confraria de Tarragona, davant l'atònita mirada d'algunes persones.

Els fets van tenir lloc al vespre, quan l'embarcació CHIMO, amarrada i en avançat estat d'abandonament, es va començar a enfonsar a les aigües del port tarragoní. La policia portuària i efectius de Salvament Marítim es van activar ràpidament per dur a terme les gestions necessàries, a la vegada que el Port de Tarragona activava el Pla Interior Marítim en estat d'alerta.

 

Les primeres maniobres van consistir a col·locar barreres flotants per evitar possibles vessaments d'hidrocarburs i tot seguit es va procedir a netejar la làmina d'aigua i d'objectes materials. El Port de Tarragona va informar que no hi va haver ferits ni altres embarcacions afectades per aquest incident.


Tanmateix, pels volts de les dotze de la nit, els serveis d'emergències van rebre un avís que alertava d'un vaixell pesquer afectat per una via d'aigua. L'embarcació es dirigia al Port de Tarragona i es tractava del vaixell CRANQUI.

Com es pot veure a les imatges, el vaixell havia patit un greu incident que havia perforat part de l'embarcació, motiu pel qual s'ha hagut de treure fora de l'aigua quan ha arribat al port tarragoní, passades les 05.30 hores de la matinada.


 
Participació