Repsol premia les bones pràctiques en matèria de seguretat

La passada setmana es va fer un acte al Centre Cultural del Morell

Foto de família dels guardonats durant la trobada celebrada al Centre Cultural del Morell.
Foto de família dels guardonats durant la trobada celebrada al Centre Cultural del Morell. | Cedida
05 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:24h
El Complex Industrial de Repsol a Tarragona ha celebrat la primera Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials de 2023. L'acte ha servit per informar dels resultats en matèria de Seguretat i Medi Ambient de 2022 i dels objectius de 2023, especialment pel que fa a les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries.

Representants de les empreses Tecnatom, Nervión i Navec han presentat diversos casos d'èxit en seguretat a les instal·lacions de Repsol i les seves línies actuals de treball. En aquest sentit, més de 160 persones pertanyents a més de 70 empreses col·laboradores de Repsol, han participat en aquesta reunió celebrada recentment, al Centre Cultural del Morell.
 

Lliurament de reconeixements

En el marc d'aquesta trobada s'ha lliurat un diploma de reconeixement a Virginia Ferrer, Cristian Fuentes, Manuel Aguirre i Víctor de Gregorio, tècnics de prevenció de Riscos Laborals, "per la seva professionalitat i compromís amb la seguretat". També s'ha lliurat una placa a les empreses TECAFRIC i RIGAR, "pel seu bon exercici en matèria de seguretat durant l'any 2022".

Durant l'acte, Repsol ha agraït la feina i l'esforç de superació de totes les persones i empreses que treballen al complex industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.