1 de 10
VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT

Jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant aquest diumenge

L'esdeveniment arrencarà a les nou del matí i es clourà amb un dinar de germanor

El punt de trobada serà la Cala d'Oques. | Cedida
per TarragonaDigital, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 6 de juny de 2023 a les 14:20 |
Les regidories de Turisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, juntament amb Glups Diving Center, organitzen aquest diumenge 11 de juny una jornada de neteja de les platges a l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals.

El punt de trobada serà la Cala d'Oques, a les nou del matí. Està previst que la jornada s'allargui fins a les 13 hores, amb el pesatge dels residus recollits i un dinar de germanor per a tots els participants a la Marina Seca del Port Esportiu.

 

Una activitat oberta a tothom

Aquesta activitat té com a objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental. Està adreçada a tothom: tant a bussejadors amb ampolla (amb certificació i assegurança vigent), com a bussejadors a pulmó (apneistes amb assegurança vigent), aficionats a l'snorkel i voluntaris per netejar en terra.

A totes les persones que hi vulguin participar, però que no disposin de material de busseig, Glups Diving Centre els el cedirà per dur a terme l'activitat sense cost addicional —excepte els escarpins—.


Per a la bona organització i previsió de material, precisament, es demana als interessats i interessades a prendre part en aquesta jornada que escriguin un correu electrònic a l'adreça [email protected].
Arxivat a:
Costa Daurada, General
Participació