L'Ajuntament de Tarragona crea una web amb l'oferta estiuenca per a infants i joves

L'objectiu "és facilitar a les famílies la recerca de les activitats que més s'ajustin a les seves necessitats"

L'ADT organitza el Campus d'Estiu i el Campus SEA a les instal·lacions de l'Antiga Laboral.
L'ADT organitza el Campus d'Estiu i el Campus SEA a les instal·lacions de l'Antiga Laboral. | ADT
06 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:17h
L'Ajuntament de Tarragona ha creat la pàgina web municipal un espai que aglutina tota l'oferta educativa i lúdica adreçada als infants i joves de la ciutat per aquest estiu. L'objectiu, segons ha explicat el consistori en un comunicat, "és facilitar a les famílies la recerca de les activitats que més s'ajustin a les seves necessitats". 

A la pàgina web estiu.tarragona.cat hi tenen cabuda tant els projectes de lleure educatiu organitzats per entitats socials, com les propostes organitzades pels diferents departaments de l'Ajuntament de Tarragona.

L'oferta en general és molt variada, és a dir, hi ha des de propostes esportives, de lleure, formatives i tecnològiques, fins a artístiques.
 

L'oferta que es pot trobar actualment

En aquesta pàgina web s'hi pot trobar, de moment, els Bons Estiu, que son els vals descompte oferts per l'Institut Municipal de Serveis Socials, per tal d'afavorir la igualtat d'oportunitats en l'accés al lleure i trencar així amb la segregació territorial, i els Laboratoris Creatius, que son activitats artístiques gratuïtes programades per al mes de juliol des de l'IMET.

Els ciutadans i ciutadanes també podran consultar les estades esportives, les activitats organitzades pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, mentre que en el vessant juvenil hi ha la programació de l'Estiu Jove 2023, així com la cultural amb tota la programació de la Conselleria de Cultura del cicle 'Cultura en família', entre d'altres.  

A l'espai web s'hi aniran incorporant noves propostes i s'hi sumaran totes les activitats familiars incloses a la TGN Agenda.