1 de 10
MOBILITAT

Adjudiquen la construcció d'una passarel·la de vianants i ciclistes a la T-315 a Reus

El Departament de Territori invertirà 1,3 milions d'euros en uns treballs que estaran enllestits el primer semestre de 2024

Imatge de la zona on es construirà la passarel·la per a vianants i ciclistes. | Google Maps
per TarragonaDigital, Reus | 9 de juny de 2023 a les 12:25 |
El Departament de Territori ha adjudicat les obres per a construir una passarel·la per a vianants i ciclistes per sobre la carretera T-315, a Reus. El projecte s'ha adjudicat per 1,3 milions d'euros. La passarel·la permetrà donar continuïtat a l'antic camí de Vila-seca a la Canonja i també a la xarxa de carrils bici que s'està desenvolupant per a connectar Reus amb aquests dos municipis.

Segons ha explicat el Departament, la passarel·la tindrà una longitud total de 190 metres i una amplada de 3,5 metres. Travessarà perpendicularment per sobre la T-315 —coneguda en aquest tram com avinguda de Bellissens— i connectarà amb el camí existent amb rampes paral·leles a la carretera, adaptant-se al planejament urbanístic.


Les obres, segons les previsions del Departament de Territori, començaran durant el segon semestre d’enguany i tindran un termini d'execució de nou mesos. L'actuació compta amb finançament de la Unió Europea a través dels fons Feder.
Participació