Creen una aplicació per agilitzar les comandes a la restauració de Reus

L'ha desenvolupat el Tomb de Reus amb l'objectiu d'ajudar el sector a l'hora de gestionar les comandes als bars i restaurants

El programa ha d'agilitzar la petició de comandes entre la taula i la cuina
El programa ha d'agilitzar la petició de comandes entre la taula i la cuina | Ajuntament de Reus
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 14:25h
Aquest divendres, 9 de juny, s'ha presentat EO! EasyOrdering, una aplicació desenvolupada pel Tomb de Reus amb el suport de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona, l'Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç. Es tracta d'un programa que permet agilitzar les comandes que els clients demanen als establiments de restauració per consumir in situ.

Segons s'ha explicat, "ofereix una novetat en el mercat de la restauració i permet realitzar comandes i cobraments en temps real". Un dels objectius secundaris és "posicionar Reus com una ciutat referent quant a l'oferta de restauració". El motiu és que es vol que l'aplicació "esdevingui un reclam per als reusencs, però també per als visitants".

L'aplicació "simplifica i automatitza la feina del personal dels establiments i les comandes, que van directament a la cuina". D'aquesta manera es confia "reduir temps i evitar errors". Segons s'explica des del Tomb, "el client només ha de seure a taula, escanejar amb el telèfon mòbil la targeta que hi trobarà, navegar pel menú, afegir els plats al carret i pagar la comanda".

La previsió és que implantar aquesta aplicació permeti incrementar la rotació de taules als restaurants i augmentar també el tiquet mitjà. A més, es confia que impliqui un augment de la productivitat i de la fidelització de la clientela. També s'entén que hauria d'evitar el risc d'impagaments i implicar "un major coneixement del mercat i del consumidor".