1 de 10
CULTURA

CaixaForum Tarragona acomiada la temporada amb la Nit d'Estiu

Se celebrarà el 6 de juliol entre les 19 i les 23.30 hores al centre cultural del carrer Colom

Imatge d'arxiu del CaixaForum Tarragona. | Fundació La Caixa
per TarragonaDigital, Tarragona | 19 de juny de 2023 a les 18:00 |
La Fundació 'la Caixa' ha presentat la programació per la Nit d'Estiu que servirà per posar punt final d'una manera festiva a la temporada d'activitats i exposicions de CaixaForum Tarragona. La cita, que tindrà lloc el 6 de juliol a partir de les 19 hores, inclou una programació plena de propostes úniques i diverses.
 

D'aquesta manera, CaixaForum Tarragona acomiadarà la temporada oferint al visitant una nit interdisciplinar amb un taller, un concert, un espectacle humorístic i una instal·lació sonora. L'objectiu és que el públic pugui gaudir amb diverses disciplines culturals i amb propostes participatives on les activitats s'aniran succeint i omplint tots els espais i sales del centre cultural.

Amb aquesta proposta d'activitats inèdita, CaixaForum Tarragona presenta una programació estimulant i eclèctica que servirà per acomiadar-se del públic fins a la reobertura al setembre, malgrat que el centre cultural romandrà obert durant tot el mes de juliol.

 

Música, humor i noves experiències

La Nit d'Estiu a CaixaForum Tarragona comptarà amb els ritmes de jazz, afrobeat i funk de Momi Maiga. Aquest músic, compositor i cantant senegalès de només 24 anys és una de les figures més destacades de la nova generació d'artistes d'Àfrica Occidental. Sobre l'escenari de l'Auditori proposasarà desenvolupar els sons més enèrgics amb la kora, en un concert que arrencarà a les 21.30 hores.

El centre cultural també oferirà activitats paral·leles que passaran en diferents espais durant la mateixa nit. La primera serà el taller per descobrir la fascinant sonoritat del conjunt d'instruments balinesos, anomenat gamelan, on el públic podrà interactuar en una experiència musical col·lectiva i exòtica. Hi haurà dues cites, a les 19.30 i a les 20.30 hores.


La segona serà l'espectacle d'humor i improvisació en directe portat a terme per la companyia Impro Barcelona. Aquesta proposta promet una nit única de rialles i interacció amb el públic amb un dels col·lectius de comediants del moment. Serà a les 20.20 i a les 22.20 hores a l'espai terrassa.

Per completar el ventall d'activitats, el grup d'artistes Eléctrico 28 ha creat la instal·lació sonora Fun Place, que permetrà gaudir de l'exposició 'Cartells de la Vida Moderna, els orígens de l'art publicitari' d'una forma innovadora i més lúdica. Es podrà veure entre les 19.30 i les 23.30 hores.
Participació