1 de 10
Conca de Barberà

13 edició: Barberà de la Conca celebrarà una nova Festa del Trepat

La inauguració es farà el divendres 30 de juny a la tarda i anirà a càrrec del Sr. Joan Fuguet Sans

Imatge d'una edició anterior de la Festa del Trepat | Cedida
per Albert Oliva, Barberà de la Conca | 28 de juny de 2023 a les 12:55 |
Barberà de la Conca ja ho té tot llest per viure la 13a Festa del Trepat. El mític esdeveniment es celebrarà els dies 1 i 2 de juliol. La inauguració es farà el divendres 30 de juny a la tarda i anirà a càrrec del Sr. Joan Fuguet Sans, historiador i veí.

La programació del dissabte dia 1 s'iniciarà amb una jornada tècnica a les 10.00 h. A les 11.00 h del matí s’obrirà la Mostra Vi+Art, que contindrà la presència de 22 cellers i 25 artistes que estaran repartits al llarg del poble. A les entrades dels diversos portals de tot el centre del poble. La mostra es podrà visitar d'11.00 h a 14.00 h durant el matí i de les 18.00 h a les 23.00 h en horari de tarda. Al migdia hi haurà un dinar popular.


A la tarda, a més de la mostra d’art i vi hi haurà diverses activitats com el passacarrers de la xaranga Bandsonats, un taller de botes de vi a càrrec de Marc Micheo, de la companyia Circ de la Musaranya i l’actuació de la banda The Long Players Sip.
 

Trepat de nit

A la nit, també hi haurà activitats. A partir de les 23.00 h, tindrà lloc Trepat de Nit, un concert a càrrec del grup Al salir de classe al pati del Castell. Seguidament, Trepat Jove, una sessió de música comercial tech amb el DJ SOLDE.


El diumenge dia 2, la jornada començarà en un esmorzar popular, trobada de col·leccionistes de plaques de cava i la dotzena Festa de la Benzina, trobada de cotxes clàssics. A les 11.00 h es tornarà a obrir la mostra d’art i vi que es podrà visitar fins a les 15.00 h. Durant el matí també es podran trobar passacarrers a càrrec dels grallers de Montblanc, també es podrà fer una vista guiada a la cooperativa i haurà l’actuació del guitarrista Josep Calbet.

Durant els dos dies es podrà trobar una àmplia oferta de gastronomia, una àmplia gamma de tapes pels diversos carrers del poble.

 

Activitats amb entrada

Algunes activitats necessiten adquirir entrada. Concretament, el dinar del dissabte, la visita a les vinyes de trepat de dissabte i l’Atrapa al trepat amb Ricard Foraster del dissabte a la tarda. Es poden adquirir en aquest enllaç: https://www.ticketic.org/ca/entrades/13a-festa-del-trepat-2023.
 
Participació