Martí Casas, presentat com a nou jugador del Reus Deportiu Virginias

El davanter, màxim golejador de la passada temporada de l'OK Lliga, arriba procedent del CP Calafell

Martí Casas va ser presentat aquest dilluns al Palau d'Esports del Reus Deportiu.
Martí Casas va ser presentat aquest dilluns al Palau d'Esports del Reus Deportiu. | Cedida/Reus Deportiu
04 de juliol del 2023
Actualitzat a les 11:43h
El Reus Deportiu Virginias ha presentat aquest dilluns Martí Casas com a nou jugador roig-i-negres per a les pròximes tres temporades. Casas, màxim golejador de l'OK Lliga la passada temporada amb 40 gols, lluirà el dorsal 18. L'atacant mataroní, de 27 anys, arriba procedent del CP Calafell, on ha jugat les dues últimes temporades.



En la seva presentació, Martí Casas ha assenyalat que "el projecte del Reus és molt il·lusionant, podem aconseguir un títol desitjat, ja que aquest equip està fent molts mèrits". El davant ha afegit que "vinc a aprendre, vull adaptar-me el més ràpid possible". En aquest sentit, s'ha definit com un jugador "intens i ràpid".

Finalment, ha assegurat que "soc un enamorat de com juga el Reus", alhora que ha afegit que "tothom parla bé del club i de la ciutat".
 

Internacional amb Espanya i campió de lliga a Itàlia

El nou jugador del Reus Deportiu Virginias arriba del CP Calafell, però abans havia vestit les samarretes del Vic, el Noia i el Forte dei Marmi italià. A més, Martí Casas és internacional amb Espanya i aquest mes de juliol disputarà l'Europeu d'hoquei patins.

En el seu palmarès, el mataroní té una Copa Intercontinental, una lliga italiana, dues Supercopes italianes, una Europe Cup i una Lliga Catalana.