Pega la seva exparella a Torredembarra i acaba detingut

Els fets han tingut aquesta passada matinada en un cotxe al carrer d'Anselm Clavé

Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra.
Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra. | Anna F./Ajuntament de Torredembarra
05 de juliol del 2023
Actualitzat a les 15:16h
La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquesta passada matinada un home, veí de Terrassa, per un suposat delicte de violència masclista. Els fets, segons ha explicat l'Ajuntament torrenc en un comunicat, han tingut lloc a quarts de cinc de la matinada.

El cos policial ha estat alertat que una parella estava discutint dins d'un vehicle al carrer d'Anselm Clavé. Quan els agents han arribat al lloc, el cotxe marxava del lloc i s'ha aturat al carrer de Donya Guiomar.

De l'interior del vehicle ha baixat una dona que ha explicat als agents que l'home que conduïa era la seva exparella i que li havia pegat. Davant això, l'home ha estat detingut.
 

Detingut per un robatori amb força en interior de vehicle

D'altra banda, el passat 2 de juliol, a dos quarts de dues de la tarda, agents de la Policia Local van detenir un home, veí de Salou, com a presumpte autor d'un robatori amb força en interior de vehicle, al carrer dels Comtes de Santa Coloma.

Un veí va alertar la Policia Local que hi havia un home obrint vehicles i va aportar imatges dels fets. Poc després, l'individu va ser detingut, tot i que no es van intervenir objectes.