1 de 10
Conca de Barberà

Torna la gran festa d'estiu de la Conca 5.1: Consulta tots els concerts i els monòlegs del cap de setmana

La Nit 5.1 2023 es celebrarà els dies 21 i 22 de juliol al castell de Barberà de la Conca

Imatge de l'edició de 2022 | La Conca 5.1
per Albert Oliva, Barberà de la Conca | 10 de juliol de 2023 a les 06:00 |
Torna la festa d’estiu de la Conca 5.1, que cada any es celebra durant el tercer cap de setmana de juliol al Castell de Barberà de la Conca. Enguany serà els dies 21 i 22 de juliol. Es tracta d'un acte que reuneix a cellers, restaurants, elaboradors de productes agroalimentaris, grups de música, de dansa i cultura durant un vespre d’estiu envoltats d’una de les millors vistes de la Conca de Barberà.

El divendres 21 de juliol tindran lloc els concerts de Joan Miquel Oliver, Al·lèrgiques al Pol·len, Jazzwoman, Moli i Dj Titi. Així mateix, també tindran protagonisme els monòlegs de Mockudrames, Yael Brusca, Març Llinàs i Júlia Vila.


L'endemà, dissabte 22 de juliol, hi haurà els concerts de Pol Batlle amb Rita Payés, Pupil·les, Júlia Colom, Angeladorrrm i Dijei Luna. Els monòlegs tindran com a protagonistes Tomàs Fuentes, Andrés Fajngold, Gemma Ortís i Modgi.
 

Gastronomia i vi local 

Durant els dos dies també es podrà gaudir de gastronomia i vi local. Hi haurà la presència dels cellers: Carlania, Celler Vilalta Pere, Gabor Celler, Gerida Viticultors, Mas Foraster, Niu Celler, Pla de la Masó i Tarannà Poètic.


La gastronomia anirà a càrrec del Restaurant Portal Dinou. Així mateix, també es podrà gaudir de cervesa artesana amb Les Clandestines i La Renaixença, i d'altres begudes i coques artesanes amb La Providència.

Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a través del següent enllaç. Els menors de 10 anys no es necessari que adquireixin entrada, ja que podran accedir gratuïtament al recinte.
Participació