1 de 10
Branded content

El Circ Raluy Legacy torna a fer parada al Baix Penedès per mostrar la seva màgia

El Circ Raluy Legacy torna al Baix Penedès per presentar 'In Art we Trust. Summer Edition', la segona part de la seva producció més sorprenent i arriscada

El Circ Raluy Legacy ja és un històric de l'estiu al Baix Penedès. | Cedida
per TarragonaDigital, Cunit | 19 de juliol de 2023 a les 11:00 |
La màgia del Circ Raluy Legacy torna a fer parada al Baix Penedès. En aquesta ocasió, els carruatges i l'espectacle de la reconeguda companyia s'instal·laran a Cunit i a Calafell. A Cunit ho faran des del 20 i fins al 30 de juliol a l'esplanada davant de l'estació de la Renfe, mentre que a Calafell s'instal·laran des del 3 d'agost i fins al dia 20 d'agost al davant de la Creu Roja.

Les entrades per anar a veure l'espectacle ja es poden adquirir en aquest enllaç. Continuant amb la idea de facilitar l'accés a la cultura, la companyia segueix amb la iniciativa 'Happy-Friday' amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, carnet jove i jubilats a les funcions dels divendres.


El Circ Raluy Legacy torna al Baix Penedès per presentar 'In Art we Trust. Summer Edition', la segona part de la seva producció més sorprenent i arriscada fins avui dia. Es tracta d'un xou que us sorprendrà amb reconeguts artistes internacionals i un desplegament de tot el seu art, tocant diverses disciplines que fascinen el públic.
 

Cunit i Calafell tornaran a acollir la carpa del Circ Raluy Legacy. Foto: CedidaDurant el primer any de gira, 'In Art we Trust' ja ha aplegat fins a 170.000 espectadors a la seva increïble carpa, la qual aquest estiu ha integrat un innovador i potent sistema de refrigeració per garantir el confort del públic i els artistes.

A TarragonaDigital.com hem volgut parlar amb la codirectora del Circ Raluy Legacy, Louisa Raluy, perquè ens expliqui tots els detalls d'aquesta segona part de l'espectacle.

«Un espectacle per adults que cap nen s'hauria de perdre»


— Com cada estiu, el Circ Raluy Legacy torna a Calafell i Cunit. Què poden esperar trobar els espectadors que vinguin a veure l’espectacle d’aquesta temporada?

— Presentem la 'Summer Edition' de l’espectacle In Art We Trust, la segona part del nostre espectacle, que tant èxit ha tingut. Què hi trobaran? Un repertori d'artistes plens de talent que els faran somiar. Un espectacle per adults que cap nen s'hauria de perdre. 


— Per a aquells que són fidels cada estiu, hi ha novetats respecte a l'any passat?

—I tant, tenim un públic molt fidel amb el que ens comprometem i per als qui creem un espectacle que els porti més enllà de les seves expectatives

— Quantes persones formen part actualment del Circ Raluy Legacy?

Vint artistes a la pista i en total unes 52 persones que fan possible la màgia de cada funció
 

La carpa ha instal·lat un nou sistema de refrigeració Foto: Cedida— Quins són els tres motius principals que donaríeu a algú que encara no hagi vingut mai a veure l'espectacle perquè s'estrenés?

— Nosaltres sempre diem que el nostre, és un espectacle per joves i adults que cap nen hauria de perdre’s.  Vols tres motius
  1. Retem al nostre públic a una experiència que supera expectatives. 
  2. Oferim un punt d’evasió als problemes quotidians, a través de la diversió i el bon humor
  3. Sentiran adrenalina que els deixarà amb ganes de veure’n més. 

«L'amor i la passió fan que visquem el dia a dia amb la mateixa il·lusió que el primer dia»


— Com es fa per mantenir un projecte com aquest viu durant cinc generacions?

— No té gaire secret. L'amor i la passió pel que fas ha fet possible que una família que acaba de donar la benvinguda a la sisena generació, treballi i visqui el dia a dia amb la mateixa il·lusió i empenta que el primer dia. 

— Els carruatges clàssics que teniu són un dels elements més destacats. Com va sorgir la idea de restaurar-los i convertir el Raluy en un circ museu?

— La idea va sorgir fa molts anys, el meu avi col·leccionava carruatges en desús que comprava i els restaurava amb molta cura. Al meu pare, que es va contagiar d’aquesta passió, se li va ocórrer convertir-los en les nostres cases, els camerinos, una cafeteria, un hotel, també tenim un òrgan de principis de 1900. Avui dia som un del únics circ-museu, en actiu, del món.
 

El Circ Raluy Legacy és un dels únics circ-museu del món. Foto: Cedida

 

Un dels únics circ-museu del món


— Manteniu una estètica clàssica que ens remet al circ tradicional, però imagino que l’espectacle ha d’estar en constant evolució per arribar a les noves generacions. Busqueu un punt mig? 

— Efectivament, mantenim un estil de circ clàssic, però adaptat a les tecnologies modernes tant pel que a l’espectacle i la seva estètica com a qüestions més tècniques com les llums i la música. En aquesta línia just acabem d’estrenar aire condicionat d’última generació per garantir el confort de públic i artistes. 

— Què pot oferir el circ a aquestes noves generacions, acostumades al món virtual de les pantalles, els mòbils i les xarxes socials? 

Fem que aixequin el cap del mòbil amb un espectacle atrevit, que és per tots els públics però que interpel·la especialment als joves, gràcies a l‘encreuament creatiu i participatiu, al desvergonyiment dels artistes i a l’emoció de l’experiència de viure el risc, la màgia i l’humor en directe. 
Participació