1 de 10
CASTELLS

Repsol i la Coordinadora de Colles Castellers renoven la seva col·laboració

Enguany, el conveni entre la companyia i la CCCC permetrà impulsar projectes de digitalització en el món casteller

Repsol i la CCCC han renovat aquest dilluns la seva col·laboració un any més. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 24 de juliol de 2023 a les 13:58 |
La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i Repsol han ratificat aquest dilluns el seu acord de col·laboració un any més, amb la signatura del conveni que les uneix des de 2012. Rubén Gaón, president de CCCC, i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, han escenificat la renovació de l'acord, en un acte que ha tingut lloc davant del Monument als Castellers de la Rambla Nova de Tarragona.

Totes dues parts han fet palesa la seva satisfacció per continuar treballant junts en el foment i la difusió del món casteller. En concret, aquest 2023 l'aportació del Complex Industrial de Repsol (15.000 euros) servirà a la CCCC per finançar projectes de digitalització que permetin millorar la gestió interna de les colles, tant a nivell tècnic com administratiu i sanitari, amb la voluntat d'optimitzar els recursos actualment disponibles.


Aquest patrocini, segons ha explicat la companyia, "està alineat amb l'actual full de ruta de transformació de Repsol i en especial amb l'esforç de digitalització que està realitzant el complex industrial de la companyia a Tarragona. Al mateix temps, reforça el compromís de Repsol amb la societat del seu entorn, amb la cultura tradicional i popular i, en especial, amb els castells".
 

Una vinculació que ve de lluny

La vinculació de Repsol amb el món casteller ve de lluny, arrencant l'any 2012. Durant aquest temps, ha contribuït a tirar endavant projectes com Castells de Ciència de la URV, la pàgina web castells.photo, l'Enciclopèdia Castellera, el llibre 'Els castells no són de princeses', de Mireia Comas, o l'espai educatiu dins del Museu Casteller de Valls.


Durant tot aquest temps, Repsol també ha estat un dels patrocinadors principals del Concurs de Castells de Tarragona, ha donat suport a esdeveniments com la Trobada castellera de colles del Sud o l'exposició 'Els castells a la ciutat de Tarragona', a més de les colles castelleres de la ciutat de Tarragona.

"El món casteller representa valors com el treball en equip, el rigor o el compromís, que també són característics de Repsol i del nostre complex industrial. És per això que, en el marc del nostre compromís amb el territori i la seva societat, donem suport al món casteller i, en aquest cas, el volem acompanyar en el seu procés de digitalització", ha afirmat el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho.
Participació