Tornen a trobar restes humanes a la platja de Torredembarra

L'estiu passat va aparèixer un crani i diversos ossos humans en aquesta platja i en aquesta ocasió un submarinista ha trobat un os

28 de juliol del 2023
Actualitzat a les 14:02h
La Costa Daurada acumula successos macabres aquest estiu 2023.
La Costa Daurada acumula successos macabres aquest estiu 2023. | FlyJacob
Continuen aflorantmacabrestroballes a les platges de la CostaDaurada. L'última d'elles ha estat a la platja de Torredembarra, quan un submarinista que estava explorant la zona va localitzar un fragmentd'os d'uns 20 centímetres de longitud, segons ha avançat el mitjà de paper Diari de Tarragona, el qual correspondria a un humà, tot i que encara falta dur a terme l'anàlisiforense per confirmar-ho.

La troballa es va fer aquest dijous, 27 de juliol, i no és el primer cop que a la zona es descobreixenresteshumanes en forma d'os, ja que l'estiupassat es va formar un autèntic 'trenca-closques' després que apareguessin un crani, un maluc i altres ossos d'origen humà que la Guàrdia Civil no va poder identificar. També es van trobar ossos en diverses platges del BaixPenedès.

En aquesta ocasió, el submarinista només va localitzar un fragment d'uns vint centímetres i, immediatament, va avisar la Policia Local de Torredembarra, la qual va activar la GuàrdiaCivil perquè és qui té les competències a les platges.

De nou, la policia espanyola tindrà la difícil tasca d'esclarir com han arribat fins al fons del mar de Torredembarra aquestes restes i identificar a qui corresponen.

Un estiu negre a la Costa Daurada


Les platges de la CostaDaurada estan registrant un estiu ple de successos. Paral·lelament a la gran xifra de morts per ofegament, —la segona més elevada de Catalunya amb 9 defuncions—, enguany també han aflorat ja trescadàvers a la costa tarragonina.

El primer d'ells va ser el passat mes de juny, quan va aparèixer un cadàver sense extremitats que recentment s'ha pogut identificar i correspon a la donadesapareguda als aiguats d'Ullastrell

D'altra banda, a Roda de Berà es va trobar el cos d'un nadó de mesos que ha resultat ser una víctima d'un naufragi a les Illes Balears, i, finalment, a la platja del Vendrell també va aparèixer el passat 25 de juliol el cadàver d'una dona, el qual encara no ha pogut ser identificat.