1 de 10
DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

La Diputació de Tarragona aprova el nou govern: sis grans àrees i vuit àrees adjuntes

L'ens supramunicipal està presidit per Noemí Llauradó i compta amb quatre vicepresidències

Imatge del plenari de la Diputació de Tarragona que s'ha celebrat aquest divendres. | Diputació de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 28 de juliol de 2023 a les 16:45 |
El ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat aquest divendres el cartipàs de govern per al mandat 2023-2027. Aquest s'estructurarà en sis grans àrees de govern amb diputats delegats, cadascuna de les quals compta amb àrees adjuntes —per un total de vuit—, cadascuna de les quals amb els seus respectius diputats delegats. Cal recordar que el govern, presidit per Noemí Llauradó, està format per 17 diputats, nou d'ERC i vuit del PSC.

També s'ha donat compte dels nomenaments de les vicepresidències i membres de la junta de govern i s'han creat quatre comissions informatives i dues especials. Les vicepresidències les assumeixen Rubén Viñuales, Enric Adell, Imma Costa i Marta Ventura. Òscar Sánchez és president de l'Oficina de BASE i Gestió d'Ingressos, i Carlos Brull, president de Patronat de Turisme.

 

El repartiment de les àrees de govern

Pel que fa al repartiment de les àrees entre els diputats, Rubén Viñuales està al capdavant de Projectes Europeus i Regió del Coneixement; Josep Baiges, a l'àrea adjunta de Projectes Europeus; Joan Castor Gonell, a l'àrea de Gestió de Persones i Talent; Pere Granados, a l'àrea adjunta de Polítiques d'Ocupació i Emprenedoria; i Enric Adell, a l'àrea de Concertació i Assistència Municipal i Infraestructures del Territori.

També formen part del govern, Carme Ferrer, a l'àrea adjunta de Transició Ecològica; Sílvia Puerto, a l'àrea adjunta del Pla d'Acció Municipal (PAM); Iris Castell a l'àrea adjunta d'Infraestructures del Territori; Ricard Gili a l'àrea adjunta de Conservació; Imma Costa, a l'àrea de Promoció Cultural i Social; i Joan Sans, a l'àrea adjunta de Centre Educatius.


Finalment, Fran Morancho, gestionaa l'àrea d'Hisenda i Gestió Pressupostària; Marta Ventura, l'àrea d'Innovació i Tecnologia i Serveis Generals i Instal·lacions corporatives; i Eduard Rovira, l'àrea adjunta de Serveis Generals i Instal·lacions corporatives.
Participació