1 de 10
Successos

Intenta salvar una parella a la platja del Miracle de Tarragona i acaba morint ofegat

El SEM ha provat de reanimar-lo, sense èxit

Imatge de la platja del Miracle de Tarragona. | Mar Rovira/ACN
per TarragonaDigital, Tarragona | 1 d'agost de 2023 a les 22:41 |
Una parella que no podia sortir de l'aigua ha estat l'origen de la mort d'un home que intentava salvar-los. La víctima, un italià de de 40 anys, s'hauria endinsat a la mar de la platja del Miracle, a Tarragona, alertat per la situació de dues persones que, finalment, han pogut sortir pel seu propi peu.

Tot plegat ha succeït a un quart de vuit del vespre, quan el servei de socorrisme ja no estava actiu tot i que encara eren a la platja, i amb la bandera groga per mal estat de la mar.


Pel que fa a la parella, la noia, una jove de 23 anys, ha estat traslladada a l'Hospital Joan XXIII per un episodi d'angoixa, mentre que l'altra persona, un noi, ha sortit sense problemes i no ha necessitat assistència. Les maniobres de reanimació han resultat inútils, però, per a l'home que els volia salvar.

Aquesta és la tercera víctima per ofegament de la temporada d'estiu 2023 a la platja del Miracle de Tarragona, la desena a la Costa Daurada i la dissetena a Catalunya.


Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.


Es recomana anar sempre a platges vigilades.
Participació