1 de 10
Successos

Un home en estat greu per un nou ofegament a la platja del Miracle de Tarragona

Hores després d'un ofegament mortal al mateix punt, un home ha estat traslladat en estat greu pel mateix motiu

La platja del Miracle acumula diverses morts per ofegament aquesta temporada. | Laia Solanellas
per TarragonaDigital, Tarragona | 2 d'agost de 2023 a les 11:03 |
Estiu absolutament crític a la platja del Miracle de Tarragona. L'Ajuntament de Tarragona ha convocat la premsa a primera hora del matí per anunciar noves mesures en aquesta platja després d'una temporada que ja acumula 4 morts i diversos ofegaments. L'últim ofegament ha tingut lloc precisament aquest matí, quan un home de 70 anys, segons ha pogut saber TarragonaDigital, ha estat tret de l'aigua en estat greu.Els serveis d'emergències han rebut l'avís dels fets quan encara no hi havia el servei de socorrisme activat, a les 08.36 hores. Diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han anat immediatament a la platja del Miracle per auxiliar la persona.

L'home ha estat tret de l'aigua després d'ofegar-se i, malgrat que l'han pogut reanimar, ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona en estat molt greu.

Un estiu negre a la platja del Miracle


Fa només unes hores un home de 40 anys ha perdut la vida a la platja del Miracle de Tarragona quan intentava salvar una parella de joves. L'home, de nacionalitat italiana, va saltar a l'aigua en veure els joves tenien problemes per sortir-ne, i va acabar morint ofegat.

D'altra banda, la parella de joves, la noia de 25 anys va ser traslladada per una crisi d'ansietat, mentre que el jove no va requerir assistència. Tots dos van poder sortir de l'aigua pel seu propi peu.


Més informació en breu
Participació