1 de 10
POLÍTICA

Oliver Klein presenta el «govern alternatiu» de l'Ajuntament de Cambrils

L'exalcalde i portaveu de l'NMC assegura que "hem d'estar preparats per rellevar l'actual govern en qualsevol moment"

Imatge d'Oliver Klein amb els regidors de l'NMC a l'Ajuntament de Cambrils. | Cedida
per TarragonaDigital, Cambrils | 18 d'agost de 2023 a les 16:54 |
El portaveu del Grup Municipal de l'NMC de l'Ajuntament de Cambrils, Oliver Klein, ha presentat aquest divendres l'estructura del "govern alternatiu" que ha impulsat amb els sis regidors aconseguits en les eleccions del passat 28 de maig. En aquest sentit, Klein ha assenyalat que està pensat "per ser eficaç i eficient, avalat per l'experiència de govern i dimensionat perquè sigui operatiu, amb dues grans àrees i sis àrees funcionals".

L'exalcalde ha afegit que "és una estructura de govern pensada per treballar i donar el millor servei possible a la ciutadania. Per això tenim els millors regidors i regidores, amb una bona preparació acadèmica i amb experiència professional molt diversa"


En aquest sentit, ha afegit que "malgrat els obstacles, dificultats i inconvenients que el govern ens posa, els regidors i regidores de l'NMC tindrem presència activa i vigilant a totes les comissions, consells rectors, patronats i empreses mixtes com Secomsa i Comaigua".
 

Klein afirma que "hem d'estar preparats per rellevar l'actual govern en qualsevol moment"

Oliver Klein ha recordat que el 28-M van aconseguir "una contundent victòria amb més de 2.700 vots i 6 regidors. Cada dia em pregunta molta gent com és possible que l'NMC no tingui el govern de la ciutat". Aquest fet, el de ser la força més votada, "ens atorga la responsabilitat afegida d'estar preparats per rellevar l'actual govern en qualsevol moment", motiu pel qual s'ha constituït aquest "govern alternatiu".


Per acabar, el portaveu d'NMC ha conclòs que "Cambrils no mereix un alcalde i un equip de govern de segona divisió com el que ara té. Per això la nostra oposició serà organitzada, responsable, constructiva i molt atenta a qualsevol despropòsit que es faci des de qualsevol regidoria". 
Participació