1 de 10
SUCCESSOS

Un operatiu a Reus destapa nou fraus elèctrics i venda de contraban

S'han identificat quatre persones i 35 vehicles

En el dispositiu hi han participat quatre cossos policials | Guàrdia Urbana de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 24 d'agost de 2023 a les 17:36 |
Un dispositiu policial al barri de Mas Abelló de Reus ha destapat diverses infraccions, des de venda de productes de contraban fins consum de drogues i frau en el subministrament elèctric. Es tracta d'un operatiu en el qual han participat la Guàrdia Urbana de Reus, els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, que han escortat, alhora, els tècnics d'Endesa.
 

La policia reusenca s'ha fet ressò del dispositiu a les xarxes explicant que, en un local comercial, s'han denunciat infraccions com la venda de productes de contraban i sense etiquetatge, a més de diversos fraus elèctrics. Durant el dispositiu s'han arribat a detectar i tallar nou punts de frau elèctric en total, a més de sumar a aquestes infraccions diverses identificacions i denúncies, segons ha ampliat Canal Reus TV i ha pogut contrastar TarragonaDigital a través dels Mossos d'Esquadra.
 

Nou punts de frau elèctric, cinc en un sol local

La policia catalana ha desplegat unitats de Seguretat Ciutadana, de Delinqüència Urbana i d'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius). El dispositiu ha començat a les deu del matí i consisteix en un operatiu que es fa de manera recurrent en zones on es tenen indicis que hi ha fet delictius. En el cas d'aquest dijous, la policia tenia informació que en aquest punt del carrer de Mas Pellicer s'hi produeix tràfic de drogues.


S'ha inspeccionat un local comercial, una botiga de queviures que se sospitava que podrien fer servir com a punt de trobada persones implicades en aquests actes il·lícits. Els tècnics de la companyia subministradora han detectat nou punts de frau elèctric. Cinc d'aquests corresponen a la mateixa botiga, i els quatre restants, a pisos de la zona.

Els Mossos d'Esquadra han identificat quatre persones i 35 vehicles. Una dinàmica que es fa per controlar si hi ha alguna irregularitat. Per part de la Guàrdia Urbana també s'ha immobilitzat i retirat de la via pública un altre vehicle i s'han aixecat dues actes per venda de productes no declarats, és a dir, que el negoci no podia vendre.


La Guàrdia Civil ha emès dues denúncies, una per contraban i una per consum de substàncies estupefaents. També han precintat diverses capses amb productes d'alimentació i d'estètica.
Participació