1 de 10
SUCCESSOS

Quantiosa intervenció de cocaïna a l'Ebre: prop de 500 quilos de droga

Els Mossos d'Esquadra van fer a Deltebre una de les majors troballes de droga de la seva història

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home i van intervenir prop de 500 quilos de cocaïna. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Deltebre | 30 d'agost de 2023 a les 14:30 |
Els Mossos d'Esquadra han intervingut prop de 500 quilos de cocaïna a les Terres de l'Ebre. Concretament, segons ha avançat el digital 'El Caso', la troballa es va fer en una casa de Riumar, al municipi de Deltebre, gràcies a l'instint d'una patrulla de la policia catalana, que, fa dues setmanes, va detectar un vehicle sospitós en un control policial i van fer-ne un seguiment, tot i que va poder fugir.

Tot i la fugida del vehicle, els agents van poder identificar el propietari i el seu domicili. Un cop allà, els agents van veure que a l'interior del xalet hi havia fardells de droga i es va organitzar un dispositiu policial per rodejar la casa, situada en un camí de terra, i evitar la fugida de l'home que havia a l'interior.

 

Gairebé mitja tona de droga intervinguda

Quan va arribar l'ordre judicial, els policies van entrar a la casa van detenir un home de nacionalitat espanyola, originari de Màlaga i que no va voler col·laborar amb els agents. La sorpresa va arribar davant la gran quantitat de droga que hi havia, gairebé mitja tona de cocaïna. Es tracta d'una de les troballes més grans de cocaïna feta per la policia catalana.

En aquest sentit, segons ha explicat 'El Caso', citant fonts properes a la investigació, que alguns dels paquets de droga intervinguts a les Terres de l'Ebre tenien el mateix logotip que els fardells localitzats la passada setmana a Algesires per la Policia Nacional.
Participació