1 de 10
CONCA DE BARBERÀ

Decisió de darrera hora en el premi Vila de Montblanc: queda desert

'Els teus boscos indicibles', obra guanyadora del premi Pont Vell de poesia, incompleix les bases del certamen

La passada setmana s'havia anunciat Jorge Fernández com a guanyador del premi Pont Vell de poesia. | Cedida
per TarragonaDigital, Montblanc | 30 d'agost de 2023 a les 16:05 |
​El jurat del certamen literari Vila de Montblanc ha decidit que el premi Pont Vell de poesia quedi desert. Un cop revisades les bases, s'ha detectat que l'obra guanyadora, 'Els teus boscos indicibles', presentada per Jorge Fernández, estava pendent d'adjudicació en un altre certamen literari, incomplint així el punt 4 de les bases del premi Vila de Montblanc.

En un comunicat, el consistori ha recordat que "el punt 4 diu que la presentació d'una obra comporta així mateix que l'autor o autora no té compromesos els seus drets d'edició i que no ha estat presentada a cap altre concurs pendent d'adjudicació".

 

Suspenen la gala d'entrega de premis

Així, l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Literària l'Escarritx han decidit suspendre la gala d'entrega de premis, prevista per aquest divendres 1 de setembre, en quedar deserts els dos guardons. Cal recordar que el premi Portal de Bové de narrativa ja s'havia declarat desert. Així mateix, també s'ha suspès el sopar literari que s'havia de celebrar acte seguit. 

El consistori de la capital de la Conca de Barberà ha informat que es retornarà l'import del sopar a aquelles persones que s'hi havien inscrit.
També hauries de llegir
Fa 14 setmanes

El certamen literari Vila de Montblanc ja té guanyadors

Participació