1 de 10
CULTURA

La Palma de Reus acollirà la quinzena edició de la fira Hikari

Organitzada per Amakuni, es tracta d'una fira dedicada a la cultura japonesa

Es tracta de la iniciativa més emblemàtica de l'entitat, dedicada a la cultura japonesa | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 31 d'agost de 2023 a les 17:45 |
La fira Hikari de Reus arriba a la seva quinzena edició aquest dissabte, 2 de setembre. L'organitza l'entitat Amakuni, dedicada a la difusió de la cultura japonesa. Es tracta d'una de les propostes més emblemàtiques de l'associació que, amb catorze edicions a l'esquena, ha consolidat i de sobres la iniciativa.

La Palma de Reus s'omplirà, un any més, d'estands inspirats en els festivals d'estiu japonesos. S'hi oferirà gastronomia, comerç i mostres d'oci i de cultura nipona. Amb l'entrada gratuïta, l'horari de la fira serà de dos quarts d'una del migdia fins a les deu de la nit.


Des d'Amakuni s'apunta que alguns estands poden tancar a les vuit del vespre, però l'activitat de la Hikari es mantindrà fins a les deu. En concret els estands gastronòmics sí que tancaran a les deu de la nit. En total hi haurà vora una trentena de propostes repartides pel recinte de la Palma.

A la zona exterior hi haurà el punt d'informació i d'inscripció per als tallers, a més de parades de diferents productes, des de tèxtil i accessoris fins a literatura i jocs. A l'escenari exterior hi haurà exhibicions diverses, i també en alguns estands.


​A la sala polivalent, conferències i exposicions, a més de jocs de taula i de rol i una mostra de joguines japoneses organitzada pel Consolat del Japó a Barcelona. Finalment, hi haurà una aula amb zona de videojocs, a càrrec de l'entitat Irasshai, i un temple sintoista i predicció del futur.
Participació