1 de 10
Alt Camp

Valls presenta la nova temporada de teatres de tardor i hivern

La venda d'entrades s'inicia el proper dimecres 13 de setembre

Imatge del Teatre Principal de Valls | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 6 de setembre de 2023 a les 12:53 |
La temporada tardor hivern de la cartellera dels Teatres de Valls arriba carregada de música, dansa, els titelles del Festival Guant i els principals muntatges teatrals de l'escena catalana. Destaquen el retrobat duet de Jordi Galceran i Sergi Belbel, autor i director respectivament de l'aclamat «Fitzroy» el 7 d'octubre al Centre Cultural, un muntatge que porta a escena a quatre dones al límit com Míriam Iscla, Sara Espígul, Sílvia Bel i Natàlia Sánchez.

A la temporada teatral a Valls no hi faltarà l'11 de novembre «Ricardo III» de la companyia sevillana Atalaya, Premi Nacional de Teatre, ni Dagoll Dagom que arribarà el 2 de desembre amb el musical «L'alegria que passa». A la programació també hi ha muntatges de territori creatiu vallenc com el projecte d'arts escèniques comunitari «a (Real)» i el clàssic dels clàssics de Nadal com són «Els Pastorets Principals» del Grup de Teatre Principal.

 

La música omplirà el Teatre Principal

«Bachbershop» (26 d'octubre), és una proposta que arriba a la programació vallenca gràcies als Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l'Alt Camp. L'octubre el tancarà «El cos més bonic que s'hauria trobat mai en aquest lloc» (29 d'octubre) amb Pere Arquillué enfundat en un monòleg excepcional a set veus que ens emocionarà, i text de Joan Maria Miró guanyador del prestigiós XLV Premi Born de Teatre i dirigit per Xavier Albertí.

El novembre l'encetarà «La Pell fina» (4 de novembre) al Principal, en una comèdia rodona per reflexionar sobre si sempre sempre cal dir la veritat si aquesta pot ofendre als que ens estimem. Una peça a quatre mans escrita i dirigida per la Carme Marfà i Yago Alonso, amb un repartiment de luxe amb Francesc Ferrer, Laura Porta, Laura Pau i Pau Vinyals.

 

Per Nadal, dansa i Pastorets

Les festes del Nadal a Valls comptaran amb El Ballet Clàssic que presenta «El trencanous» (15 de desembre). Una producció clàssica amb elements escenogràfics d'increïble realisme, vestuari enlluernador, accessoris elaborats amb sumptuosos detalls i una gamma de melodies encantadores que conformen aquest gran obra mestra del ballet clàssic. No hi faltaran, tampoc, els Pastorets Principals de Valls.
 

Venda d'entrades i abonaments

La venda d'entrades soltes i els abonaments de teatres i espectacles familiars s'inicia el proper dimecres 13 de setembre a partir de les 10h a través del portal web municipal www.valls.cat i també, presencialment, a les taquilles del Teatre Principal. A taquilles es mantindrà fins el 23 de setembre l'horari ampliat de 12h a 14h i de 18h a 20h.


A partir del 27 de setembre, les taquilles obriran en el seu horari habitual, els dimecres no festius de 18h a 21h i els divendres no festius de 12 a 13:30h. Coincidint amb les festes de Nadal, del 13 de desembre al 5 de gener, les taquilles tornaran a ampliar horari de 12h a 14h i de 18h a 20h. A través de la web municipal, es podran adquirir les entrades i abonaments les 24 hores del dia.
Participació