1 de 10
Successos

Mor una dona en un greu atropellament a Riudoms

La dona va perdre la vida a l'hospital dies després de ser atropellada per una motocicleta

L'atropellament va tenir lloc el dissabte. | Ajuntament de Riudoms
per TarragonaDigital, Riudoms | 12 de setembre de 2023 a les 13:13 |
Un greu accident al municipi de Riudoms ha posat fi a la vida d'una veïna del municipi. Els fets van tenir lloc el dissabte, 9 de setembre, al carrer Baltasar Toda i Tàpies, a l'altura de la biblioteca municipal, quan una motocicleta va atropellar la dona, d'edat avançada.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Riudoms, aquest no és punt "especialment perillós", versió que contrasta amb les queixes veïnals que asseguren que els vehicles circulen a molt alta velocitat en aquest carrer.


La dona va patir greus ferides arran de l'atropellament i va acabar morint dies després a l'hospital. El consistori riudomenc ha assegurat que farà una revisió del carrer on es va produir el fatal accident i ha anunciat que té previst fer-hi actuacions en altres trams de la via.

Concretament, destinaran en els pròxims mesos més de 135.000 euros a instal·lar pilones dissuasives contra els estacionaments en doble fila en aquest carrer, així com l'eliminació de les places d'aparcament a tocar dels passos de vianants per millorar la visibilitat en aquest tram. També està previst il·luminar els passos de vianants per així incrementar la seguretat de les persones que travessen el carrer.


L'Ajuntament de Riudoms ha volgut lamentar la mort de la dona després d'aquest fatal atropellament en un comunicat a les xarxes socials.
Participació