1 de 10
Obres

Salou engegarà a l'octubre la segona fase de la reforma del carrer Carles Buïgas

El pressupost total de la remodelació d'una de les principals vies de la capital de la Costa Daurada és de 4,58 milions d'euros

La reforma transformarà el carrer Carles Buïgas de Salou. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Salou | 13 de setembre de 2023 a les 16:33 |
La segona fase de les obres de millora i renovació del carrer Carles Buïgas de Salou està programada per començar a finals del pròxim mes d'octubre. L'encarregada d'executar aquesta important remodelació serà l'empresa Tecnología de firmes, S.A. (Tecnofirmes).

La planificació d'aquestes obres ha passat per diverses etapes preliminars, com ara la presentació de tota la documentació necessària per part de l'empresa, l'aprovació del Pla de Seguretat i Salut, la creació del Pla de Gestió de Residus i l'ajustament del Pla d'Obres de conformitat amb els requeriments dels Serveis Tècnics Municipals.


Aquesta fase de millora i renovació, que se preveu que duri aproximadament 12 mesos, compta amb un pressupost total de 4,58 milions d'euros, IVA inclòs. El finançament d'aquest projecte prové del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions (PSTD) de l'any 2021, Eix 2, que es dedica a la millora de l'eficiència energètica. Aquest programa s'emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) i amb el suport dels Fons de Recuperació Next Generation EU.

La segona fase d'aquest projecte de conversió en zona de vianants del carrer Carles Buïgas té com a objectiu principal millorar la infraestructura viària i l'entorn urbà per proporcionar als residents i als visitants una "experiència més segura, agradable i acollidora".


La intenció és que aquestes obres generin una millora substancial en la qualitat de vida dels residents de la zona i també revitalitzar una de les principals artèries de la capital de la Costa Daurada.

 
Participació