1 de 10
Alt Camp

Arriba Reflexa't, l'espai sobre rols de gènere destinat al públic jove d'Alcover

Son 9 propostes artístiques i xerrades pensades des del jovent

Imatge de la Casa de la Vila d'Alcover | Cedida
per Albert Oliva, Alcover | 15 de setembre de 2023 a les 12:32 |
Reflexa’t, l'espai de trobada que busca explorar les connexions profundes entre el consentiment, el llenguatge corporal i els rols de gènere destinat al públic jove i adult arriba a Alcover fins el 16 de setembre.

Es tracta de 9 propostes artístiques i xerrades pensades des del jovent i d'interès per a tot el públic, tant jove com adult. La iniciativa neix a través del projecte Stalkers, dispositiu per a joves curadores, amb la intenció d’estructurar una programació i apropar les arts en viu a un públic jove. Les dues alcoverenques que ha participat a aquest programa han sigut l’Aida Iglesias i la Laia Martí.


Amb la present proposta es pretén enllaçar temes sobre el consentiment i les jerarquies entorn el cos i el gènere a partir d’espais de debat, projeccions de curtmetratges, tallers d’arts escèniques i espais d’oci i música.

La proposta es construeix al voltant de la residència artística que desenvoluparà la coreògrafa Malena Albarracín i el seu equip amb el projecte Milonga Taura, una proposta seleccionada a nivell estatal dins la convocatòria de projectes de dansa Circula! Tren de Creación y Formación en Danza i en col·laboració de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. A partir del relat de la pròpia companyia, s’han teixit diverses propostes per aprofundir i debatre sobre els aspectes plantejats inicialment.


Totes les propostes són gratuïtes a excepció de MILONGA TAURA, que té un cost de 3 euros. Les entrades es poden comprar a la web del Convent de les Arts i a la taquilla anticipada de la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover.
Participació