1 de 10
GENT GRAN

El Morell homenatja la gent gran del municipi amb una gran festa

El dinar de germanor es va celebrar al Pavelló Municipal amb la presència de 450 persones

El dinar de la Festa de la Gent Gran del Morell va reunir 450 persones al Pavelló Municipal. | Cedida
per TarragonaDigital, El Morell | 18 de setembre de 2023 a les 14:15 |
La Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell ha estat, un any més, "un èxit", tal com ha destacat la regidora de Benestar social i Família i Gent gran, M. Jesús Valldosera. En aquest sentit, ha afegit que hi ha hagut "més assistència que ara fa un any", reunint 450 persones aquest diumenge 17 de setembre al Pavelló Municipi del municipi.

Valldosera ha explicat que "és un acte molt bonic i que ens permet reivindicar el paper i el valor d'un sector de la població, la gent gran, al qual ens agrada donar la importància que es mereix". A més dels 450 assistents, es van repartir mig centenar de menús a domicili per a persones que no van poder anar-hi.

 

Una jornada plena de reconeixements

Com és habitual, la festa va començar a les 12 hores del migdia amb la recepció a l'Església Parroquial de Sant Martí Bisbe, una missa dedicada a la gent gran del Morell i una petita actuació de la Coral Guspira. A l'església van tenir lloc els primers reconeixements, als tres matrimonis que aquest 2023 celebren les seves noces d'or.

A les 14 hores, i al pavelló municipal, la festa va continuar amb un petit vermut i el dinar de germanor al qual van assistir 450 persones. El menú va fer les delícies dels assistents, amb fideuada de primer, un segon plat a triar entre pollastre al cava i sèpia amb mandonguilles, així com tiramisú per postres, cafè i copa.


En acabar, es van fer homenatges a una de les parelles més grans i més joves, i també a un dels homes més grans, Jaume Heras Llobet, de 94 anys, i una de les dones més grans del poble, Sílvia Grau Castro, de 89 anys.

També al final de l'àpat es va fer un reconeixement al mossèn del Morell, Joan Antoni López, ja que fa 25 anys que va ser ordenat sacerdot. Així mateix, i coincidint amb el dia del seu aniversari, es va felicitar Josep Catà Sendrós, que aquest diumenge va celebrar 101 anys.


La jornada es va tancar amb un ball amb Maika Band i un berenar amb coca i xocolata. Un punt final a un esdeveniment que va gaudir d'un ambient excel·lent i que va posa en relleu la importància d'avis i àvies al municipi del Morell.
Participació