1 de 10
COMERÇ

Prop de 80 propostes en l'adjudicació de noves parades als mercadets de Tarragona

Mercats de Tarragona ha tancat aquest mes de setembre aquesta nova licitació

Imatge del mercadet de Bonavista, que se celebra cada diumenge en aquest barri tarragoní. | David Oliete/Mercats de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 21 de setembre de 2023 a les 11:18 |
El termini de presentació de propostes del procés d'adjudicacions i transmissions de parades als mercadets de Tarragona s'ha tancat amb un total de 79 persones interessades, segons ha explicat Mercats de Tarragona en un comunicat. El procediment pretén ocupar parades que actualment estan lliures o que vulguin ser transmeses, i forma part del procés de regulació i ordenació que l'empresa impulsa als mercadets de venda no sedentària des de 2021.

En aquest sentit, de les 79 propostes rebudes, 69 corresponen a noves adjudicacions de parades, mentre que la desena restant corresponen a transmissions de parades actuals.

 

"Els mercadets de la ciutat continuen sent atractius i referents a tot el territori"

La presidenta de l'empresa de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha destacat que "les quasi 80 propostes rebudes en aquesta nova licitació evidencien que els mercadets de la ciutat continuen sent atractius i referents a tot el territori".

Adan ha afegit que "un dels objectius principals de Mercats de Tarragona és continuar treballant per construir uns mercadets més amables per a paradistes i ciutadans i en aquest sentit, des de fa temps hem impulsat als deu mercadets de la ciutat, diverses accions de millora".

 

El quart concurs en quatre anys

D'altra banda, cal destacar que en els darrers quatre anys, Mercats de Tarragona ha obert quatre concursos d'adjudicacions i transmissions de parades als mercadets municipals amb l'objectiu de facilitar al màxim tant la incorporació de nous paradistes com la transmissió de parades actuals en casos de jubilacions o similars.

A més, des de l'empresa municipal s'està treballant actualment en una nova ordenança municipal que pretén flexibilitzar encara més les adjudicacions i transmissions de parades.
Participació