1 de 10
SOCIETAT

El Mercat del Carrilet de Reus celebra el 40è aniversari

Aquest dissabte se celebra una festa popular, amb la participació dels Nanos de Reus i una fideuada

La festa popular per celebrar el 40è aniversari del Mercat del Carrilet s'ha presentat aquest dijous. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 21 de setembre de 2023 a les 14:36 |
Aquest dissabte, 23 de setembre, el Mercat del Carrilet de Reus obrirà les portes a veïns i clients per commemorar el seu 40à aniversari. La festa arriba un cop el govern municipal ha acordat mantenir l'actual ubicació del mercat i integrar-ne la rehabilitació en el projecte de transformació urbanística de tot l'entorn del Carrilet.

Coincidint amb els primers actes per celebrar l'aniversari del mercat, s'estrena una campanya que posa de manifest la continuïtat del Mercat del Carrilet i en la qual els protagonistes són tots els paradistes i treballadors del mercat amb el missatge següent: "Seguim, com el primer dia, amb el mateix compromís de servei i amb ganes de continuar al teu costat".


La imatge de la campanya ja ha servit per fer difusió de la festa popular d'aquest cap de setmana i aviat es podrà veure als accessos del mercat.
 

Fideuada popular

La celebració de l'aniversari arrencarà aquest dissabte en el marc de les Festes de Misericòrdia. En aquest sentit, els paradistes del Mercat del Carrilet conviden a clients i veïns a celebrar els 40 anys. A partir del migdia, hi actuaran els Nanos de Reus, i també es preveu la presència d'alguns elements festius de les mateixes associacions veïnals de la zona, que s'han implicat en l'esdeveniment.


A partir de la una del migdia es començaran a repartir les degustacions d'una fideuada popular prevista, inicialment, per a 300 persones. La degustació serà gratuïta, gentilesa de les parades del Mercat del Carrilet.

Tot i això, totes les persones assistents a la festa podran fer una aportació solidària en benefici de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV, que es va crear l'any 2015 gràcies al finançament de Fundación Grünenthal. 


Cal recordar que la Càtedra de Dolor Infantil de la URV va néixer per a promoure, facilitar i donar suport a la investigació especialitzada en dolor infantil, impulsar la formació de professionals sobre dolor infantil, i oferir la millor assistència sanitària i humana als nens i joves que ho necessitessin.
Participació