L'exportaveu del PP a Tarragona, nou càrrec de confiança del govern del Vendrell

José Luis Martín farà "tasques d'assessorament a regidors de l'equip de govern en les seves àrees delegades"

José Luis Martín, en una imatge d'arxiu.
José Luis Martín, en una imatge d'arxiu. | Cedida
26 de setembre del 2023
Actualitzat a les 17:34h
L'exportaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, ha estat nomenat càrrec de confiança de l'Ajuntament del Vendrell, segons va confirmar l'alcalde de la capital del Baix Penedès, Kenneth Martínez. Ho va fer durant el plenari d'aquest dilluns, responent a una pregunta del portaveu de Primer El Vendrell, Lluís Navarrete.

En aquest sentit, Martín va ser nomenat per un decret d'alcaldia amb efectes a 8 de setembre, amb una retribució anual de 36.000 euros bruts. Segons el decret d'alcaldia, el nou càrrec de confiança de l'Ajuntament del Vendrell tindrà "tasques d'assessorament a regidors de l'equip de govern —format per PSC i PP— en les seves àrees delegades"

José Luis Martín, advocat de professió i amb despatx propi, va ser durant 16 anys regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona. En les passades eleccions municipals, va ser el candidat del PP a l'alcaldia de la Canonja.
 

Tres càrrecs de confiança aprovats en aquest mandat

El passat mes de juny, el plenari de l'Ajuntament del Vendrell va aprovar tres places de personal eventual, retribuïdes amb 36.000 euros bruts anuals. En aquest sentit, en el mandat 2015-2019 es va acordar que no hi hauria càrrecs de confiança com a mesura d'estalvi.

El següent mandat, el 2019-2023 se'n van aprovar tres, tot i que només se'n va fer ús d'un, a càrrec del grup municipal de Ciutadans.