1 de 10
REUS

Mémora presenta un recurs contra la creació de FuneCamp, la funerària mancomunada

El plenari de l'Ajuntament de Reus, celebrat aquest divendres, ha aprovat comparèixer contra aquest recurs

El Tanatori Municipal de Reus, en una imatge d'arxiu. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 29 de setembre de 2023 a les 16:15 |
Mémora ha presentat un recurs contenciós administratiu per aturar la constitució de FuneCamp, la funerària mancomunada que impulsen els ajuntaments de Reus, Vila-seca, Salou i Constantí. D'aquesta manera, als tràmits administratius que se segueixen per tirar endavant la iniciativa, se sumarà ara un potencial procés judicial.
 

En aquest sentit, el plenari de l'Ajuntament de Reus, celebrat aquest divendres, ha aprovat la compareixença del consistori contra el recurs que ha presentat Mémora. Tots els grups municipals amb votat a favor de la decisió amb excepció de Vox, que s'ha abstingut.
 

Una funerària per rebaixar el preu del sector a la regió de Tarragona

Cal recordar que el passat mes de febrer es va anunciar que la funerària mancomunada entre els quatre municipis es diria FuneCamp SA. El mes de maig, en un dels darrers plens del passat mandat de l'Ajuntament de Reus, el consistori va aprovar definitivament el tràmit per a la creació de l'empresa.


Segons va explicar el passat mes de maig la regidora Montserrat Flores, la creació de FuneCamp permetrà rebaixar el preu de mercat del sector funerari a la regió de Tarragona, incrementant alhora la transparència.
Participació