1 de 10
Conca de Barberà

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí dona a conèixer el nou cartipàs municipal

David Martí va dimitir el passat 23 d'agost

Imatge de la roda de premsa d'aquest matí | Cedida
per Albert Oliva, L'Espluga de Francolí | 3 d'octubre de 2023 a les 11:32 |
Mar Gili Aguila va prendre possessió com a regidora de Som Espluga - AM substituint a David Martí, que va dimitir el passat 23 d'agost. Amb l'entrada de Gili a l'Equip de Govern es reorganitza el cartipàs municipal adaptant-lo als diferents perfils dels membres del nou Govern.

La regidora entrant, Mar Gili, assumeix les carteres d'Hisenda i Turisme, que portava l'exregidor David Martí, i Cultura i Festes, que fins ara liderava la regidora Sara Pere. Gili també serà la tercera tinent d'alcalde. Sara Pere Jimenez assumeix la cartera d'Esports, que fins ara portava la vicealcaldessa, i també gestionarà Promoció Econòmica i Comerç, carteres que assumia Martí. Pere manté les carteres d'Igualtat i de Salut.


Finalment, la vicealcaldessa Aida Morgades Agüera, assumirà Comunicació, que també portava David Martí, mantenint les carteres de Ciutadania, Administració i Atenció Ciutadana. A més a més, el passat 25 de setembre es va designar oficialment, per decret d'Alcaldia, a l'Aida Morgades Agüera com a vicealcaldessa. Aquesta nova figura substitueix a la primera tinència d'alcaldia i té adscrites les competències d'Afers Religiosos, Memòria Democràtica i l'organització de l'Onze de Setembre, així com la substitució de l'alcalde en cas d'absència o de malaltia.
Participació