1 de 10
Branded Content

Som Energia ha seleccionat a SolarTradex com l'empresa de confiança per dur a terme la compra col·lectiva del Baix Penedès IV

​Som Energia ha selecionat a SolarTradex com l'empresa de confiança per dur a terme aquesta compra col·lectiva per la instal·lació de panells solars.

Es farà una xerrada per explicar el projecte. | Cedida
per TarragonaDigital, 4 d'octubre de 2023 a les 06:00 |
XERRADA informativa per la instal·lació de panells solars
Espai: Centre Cívic l'Estació del Vendrell
Ubicació: Avinguda d'En Jaume Carner, 1, 43700 El Vendrell, Tarragona
Horari: divendres 6 d'octubre a les 19:00 h


Qui és Som Energia?


Som Energia és una cooperativa de consum d'energia verda sense ànim de lucre. L'activitat principal d'aquesta cooperativa és la comercialització i producció d'energia de origen renovable. La cooperativa està al servei dels socis i sòcies de manera eficient, transparent i responsable.

Qui són SolarTradex?


SolarTradex, és una empresa ubicada a Mataró (TecnoCampus) i a Tarragona (Torredembarra), amb més de 10 anys d'experiència oferint un servei d'alta qualitat en projectes fotovoltaics, sent un referent en instal·lacions de panells solars tant per residencials, comunitats, compres col·lectives, empreses i indústries.

Amb un objectiu clar, ser un actor actiu en tota la transició energètica, ampliant els seus serveis amb instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics tant per l'àmbit particular, comunitats de veïns, centres comercials, pàrquings públics, etc., 

SolarTradex és  pionera en el camps de l'autoconsum, doncs la primera instal·lació de panells solars legalitzada a Espanya, va ser de la mà de SolarTradex, al restaurant Lasal del Varador de Mataró el 2010.

Què és una compra col·lectiva?


En cas concret que ens ocupa avui, Som Energia amb l'objectiu d'oferir els seus socis i sòcies solucions ètiques, de proximitat i amb una molt bona relació qualitat preu, ha seleccionat a SolarTradex com l'empresa de confiança dur a terme aquesta compra col·lectiva; la qual ofereix al conjunt de sòcies i socis de la cooperativa unes condicions i preus molt competitius per tal d’instal·lar panells solars a les seves cases. D’aquesta manera els participants a la compra col·lectiva poden fer el salt a l’autoconsum i començar a estalviar de manera immediata a les seves factures elèctriques a la vegada que  posen el su granet de sorra a la transició energètica.

Qui impulsa la xerrada d'aquest divendres dia 6 d'octubre?


La xerrada ha estat impulsada pel grup local de Som Energia del Baix Penedès; en ella s’explicaran tots els detalls del funcionament de la compra col·lectiva, kits solars ofertats, preus i procediment de contractació.  

Qui fa la xerrada per part de SolarTradex?


La xerrada es fa aquest divendres dia 6 d'octubre a les 19h a la sala gran del Centre Cívic l'Estació del Vendrell, hi participaran els responsables de l'empresa adjudicatària de la compra, SolarTradex, de la mà de Frederic Andreu Casademont soci-fundador i director de SolarTradex.
Frederic ens explicarà la seva experiència en les anteriors tres compres col·lectives, que també han fet SolarTradex, i aclarirà tots els dubtes tècnics i sobre la tramitació de permisos i subvencions que inclou cada projecte.

Com és el format de la xerrada?


La xerrada es farà exclusivament en format presencial, per tant, és important que tots els que hi esteu interessats us apunteu la data i no us perdeu l'oportunitat de conèixer de primera mà com són aquestes instal·lacions, quins terminis d'instal·lació hi ha en l'actualitat, i quants diners es poden estalviar en cada factura.

PREN NOTA!

XERRADA informativa per la instal·lació de panells solars
Espai: Centre Cívic l'Estació del Vendrell
Ubicació: Avinguda d'En Jaume Carner, 1, 43700 El Vendrell, Tarragona
Horari: divendres 6 d'octubre a les 19:00 h

 
Arxivat a:
Branded content
Participació